Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Team ZANDER за зандери на Сопот :)
Re: Team ZANDER за зандери на Сопот :)
от иара ни казаха 300м от стената и 300м след моста посока стената / него не го знам каде е / може и за носа да са имали в предвид и да не съм ги разбрал
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Изключителни снимки на един успешен риболов. Евала 

-
- ще става разбирач
На някой нещо му били казали някой си нещо си мислел и т.н.veso1968 написа: Носа на Голяма Железна е границата ,поне така ми казаха ИАРА-джийте. Страхотен пример давате, няма що. Пък гледам колегите се кефя,т ма то както са казали хората "крадеца вика, дръжте крадеца"

Коелгите, които питахме никои не знаеше конкретно и вдигаха рамене. Впрочем язовира е доста пълен с вода...
И какво толкова откраднахме

Това си е твое мнение направено на база "някой ми каза" и "така ми се струва по снимките" и пр.veso1968 написа:Аз финално бих добавил ,че вадите риби във ЗАБРАНЕНА зона ,което автоматично ви прави БРАКОНИЕРИ

До одеве не бях сигурен, но вече ясно прозира опит за заяждане

"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
Я ги мани комплексарите и да не ти пука !esox_hunter написа:На някой нещо му били казали някой си нещо си мислел и т.н.veso1968 написа: Носа на Голяма Железна е границата ,поне така ми казаха ИАРА-джийте. Страхотен пример давате, няма що. Пък гледам колегите се кефя,т ма то както са казали хората "крадеца вика, дръжте крадеца"Голяма Железна нищо не ми говори!?
Повярвай ми ако ИАРА-джиите бяха там първо тях щяхме да питаме къде може и къде не може. А още по лесно ако си бяха обозначили зоната с шамандури табели Също ако си бяха направили труда поне да формулират зоната в заповедта .
Коелгите, които питахме никои не знаеше конкретно и вдигаха рамене. Впрочем язовира е доста пълен с вода...
И какво толкова откраднахме![]()
... може би един хубав излет, щот риба не сме
![]()
Това си е твое мнение направено на база "някой ми каза" и "така ми се струва по снимките" и пр.veso1968 написа:Аз финално бих добавил ,че вадите риби във ЗАБРАНЕНА зона ,което автоматично ви прави БРАКОНИЕРИ![]()
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- научил се да хвърля
Хората отишли,направили си излета,хванали по някоя рибка,пуснали я обратно,споделят с нас и какво става-появява се някой и с извинение но такова м..... на всичко.
Ако колегите са направили грешка тя най вероятно е била от незнание или неволно,все пак трудно може да разбереш къде е границата на забраненото и разрешеното без видими маркировки.
А на колегата veso1968, да ти кажа не ти прави чест да обвиняваш без доказателства пък и не ти е работа, мисля.
Браво за излета.
Ако колегите са направили грешка тя най вероятно е била от незнание или неволно,все пак трудно може да разбереш къде е границата на забраненото и разрешеното без видими маркировки.
А на колегата veso1968, да ти кажа не ти прави чест да обвиняваш без доказателства пък и не ти е работа, мисля.
Браво за излета.
-
- ще става разбирач
Това си е твое мнение направено на база "някой ми каза" и "така ми се струва по снимките" и пр.veso1968 написа:Аз финално бих добавил ,че вадите риби във ЗАБРАНЕНА зона ,което автоматично ви прави БРАКОНИЕРИ

Ако мисълта, че се заяждам със теб

-
- ще става разбирач
Я ги мани комплексарите и да не ти пука ![/quote]
Пич, незнам какви комплекси имаш впредвид
,но ако бъдеш по точен може и да ти отговоря

Пич, незнам какви комплекси имаш впредвид

-
- ще става разбирач
Явно мисленето не ти е силната страна.joko75 написа:Хората отишли,направили си излета,хванали по някоя рибка,пуснали я обратно,споделят с нас и какво става-появява се някой и с извинение но такова м..... на всичко.
Браво за излета.

-
- ще става разбирач
veso1968 написа: Ако мисълта, че се заяждам със теб,прави масаж на гузната ти съвест ,
то нека бъде така....

А ти го правиш живо...репортажчетоveso1968 написа: А иначе репортажчето никак не е случайно![]()
![]()
![]()
![]()

Приятно ме е темата да е сред най-четените, но все пак по-добре да не спамиш по нея

Явно нещо ти е криво за ди ти се пооправи настроението вземи иди малко някъде за риба и ще гледаш на света с други очи

/Стоичков/
/Стоичков/
-
- ще става разбирач
Щом казваш 

-
- научил се да хвърля
veso1968,на шоумен ли се правиш или нещо не ти достига 

-
- ще става разбирач
Ти как мислишjoko75 написа:veso1968,на шоумен ли се правиш или нещо не ти достига

Знаех си че трябваше да сляза да ви кажа едно здрасти. Познайте кой към 2-3 следобяд мина покрай вас с един бял каяк
Бай дъ уей. В наредбата в която се дефинира зоната за естественото размножаване на рибата се споменава 100 м от стената. Колкото и тъпо звучи устието не е забранено. А под стената на гребната база няколко хиляди бабушки си хвърляха хайвера и направих забележка на поне трима души че хвърляха плувки директно в ятото. А костура и бялата риба отдавна са си измяткали хайвера, така че и от морална гледна точка колегите са чисти.

Бай дъ уей. В наредбата в която се дефинира зоната за естественото размножаване на рибата се споменава 100 м от стената. Колкото и тъпо звучи устието не е забранено. А под стената на гребната база няколко хиляди бабушки си хвърляха хайвера и направих забележка на поне трима души че хвърляха плувки директно в ятото. А костура и бялата риба отдавна са си измяткали хайвера, така че и от морална гледна точка колегите са чисти.
-
- ще става разбирач
Аааа видяхме ние каякарФори написа:Знаех си че трябваше да сляза да ви кажа едно здрасти. Познайте кой към 2-3 следобяд мина покрай вас с един бял каяк....

Другия път не ни подминавай, почерпка се ще се намери

/Стоичков/
/Стоичков/