Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

не се сърдете на barutchiata
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и някой разбра ли от толко писане и страници защо Барутчията се напрай на форумен бабаит и БАНна Отеца ??? Кой от вас може да стане и да каже че Отеца го е обидил ??? Обаче пука ли му на Барутчията за хорското мнение, НЕ, има си лично пристрастие и...? В крайна сметка Жоро е човек от чиято липса форума може само да губи! А Барутчията няма да му се сърдиме, нали е спокоен вече от извършеното, може да спи спокоен от сътвореното!
както и да е - всички имате много поздрави от Жоро, чете ви особено се радва на ценните становиша в мненията за риболова на Барутчията
изключително полезни както самия той каза.
както и да е - всички имате много поздрави от Жоро, чете ви особено се радва на ценните становиша в мненията за риболова на Барутчията

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Veronika написа:и някой разбра ли от толко писане и страници защо Барутчията се напрай на форумен бабаит и БАНна Отеца ??? Кой от вас може да стане и да каже че Отеца го е обидил ??? Обаче пука ли му на Барутчията за хорското мнение, НЕ, има си лично пристрастие и...? В крайна сметка Жоро е човек от чиято липса форума може само да губи! А Барутчията няма да му се сърдиме, нали е спокоен вече от извършеното, може да спи спокоен от сътвореното!
както и да е - всички имате много поздрави от Жоро, чете ви особено се радва на ценните становиша в мненията за риболова на Барутчиятаизключително полезни както самия той каза.
Аз ставам и казвам че се опита да ме убиди но не успя аз трудно се убиждамkalkan4o написа:Ето за касиел малко нагледен материял не че искам да възраждам новия спор но истината си е истина.
Тези са от темата за Фишфайндъра и са в хронологичен ред.Тази дето барутчията я изтри си правете сметка каква е била щом другите не ги е изтрил а тази специялно я е уважил да е изтрие.
"а Калканчовото дете , ха не се насирай неподготвен !!!
така че ама хич не се насирай
тука има една убида дето барутчията я изтри и си беше доста грубичка
искаш да се съглася с 14 г пикльо които не е видял как работи сонар "
Вярно не е кой знае какво,но си мисля че не е тука мястото да се обсъждат подобни теми и изобщо немисля че има смисъл отново да се обсъждат вече всичко е решено и хвърлен камък не се връща.

Не съм му обърнал внимание на думите и съм му простил отдавна за всичко и съм в добри отношения с него.
Най-много ме подразни това че се отнася с подигравателен тон към мен (конкретно в темата за фишфайндърите) а и сигурно към другите потребителите.Чрез този си тон не те оставя да изкажеш собственото си мнение а веднага налага своето което в повечето случай е по-правилното не отричам ,но все пак не прави хубаво.

Мисля че може да му се прости и да му се даде шанс като се надяваме вече да бъде по смирен

За бракониерите само слънчаци
!

Ми да,що не...........шанс номер 873597 и е готов.Аз съм сигурен,че е разбрал къде греши и ще е съвсем различен човек при шанс номер 873598
Калкане,да е на 16 години та да има време да се промени.Човека може да ни бъде баща и на теб,а като го гледам и на мен.Малко трудно вече ако питаш мен,но може и да не съм прав.

Калкане,да е на 16 години та да има време да се промени.Човека може да ни бъде баща и на теб,а като го гледам и на мен.Малко трудно вече ако питаш мен,но може и да не съм прав.

Не дърпай ...... за ......
ААААААА, ма МНОГО СЕ СТАРАЕШ ДА НЕ БИ ЖОРО ДА СЕ ВЪРНЕ, боже колко усилия влагаш за това
знаеш ли колко му пука на него за теб и мнението ти? Мненията ААААААА са като зад....ците, всички си ги имаме но трябва ли всички да си ги показваме??? И да го молиш няма да влезе! Категоричен е!!! И нито ще му вземеш опита нито уменията, а това което си пишете с незнание си остава само за сметка на незнаещия го! Той си има и сонар и всичко и риба си лови и е толко напред в материала че със самолет с/у него да летиш неможе да го стигнеш ААААААА, а ти си плюй давай
злобата е добър двигател на човешката простотия!

Ти май пак не си разбрал - темата е НЕ СЕ САРДЕТЕ НА БАРУТЧИЯТА......
Ако искаш му се сърди,ако искаш недей,не съм аз човека които е гонил Жоро и не съм аз човека които ще го връща,моли,лети срещу него или там каквото те прихваща.
Имам мнение и си го казвам ако да съм на 12 годинки.
Да се върне ако иска,ако може,ако му дадат,да си седи някъде,да прави каквото иска............па ако знаеш на мен през къде ми е какво ще прави мммммммммм няма да казвам.
Ако искаш му се сърди,ако искаш недей,не съм аз човека които е гонил Жоро и не съм аз човека които ще го връща,моли,лети срещу него или там каквото те прихваща.

Имам мнение и си го казвам ако да съм на 12 годинки.

Да се върне ако иска,ако може,ако му дадат,да си седи някъде,да прави каквото иска............па ако знаеш на мен през къде ми е какво ще прави мммммммммм няма да казвам.

Не дърпай ...... за ......
и понеже темата е да не му се сърдиме значи наше собствено мнение обратно на това не може да имаме ????????AAAAAA написа:Ти май пак не си разбрал - темата е НЕ СЕ САРДЕТЕ НА БАРУТЧИЯТА......
или викаш дума в подкрепа на Отеца да няма иначе да си пишеме на воля, да де ама не сме съгласни някой да налага цензура на мнението ни!!!
просто му се сърдиме и това е и смятаме че има и защо!
и не сме сами тия който не сме съгласни с това което сътвори барутчията защото бая народ иска той да се ВЪРНЕ

- barutchiata ©
- Администратор
знам че "на риба" се продаваше и то точно на Отеца, но той не пожела да налее там безумно поисканата за въздух сума, та попитай шефа ти Админ колко иска , да го платя и да приключа с бая енциклопедисти риболовци
, да пусна правила във форума защото тая дума има обяснение също в енциклопедия, но за твое съжаление пише точно какво значи, невидях тоталитарно и цензурно отношение към пищешите
отсъства в обяснението на енциклопедията
чел ли си я някога?
хайде давай цена - сега разбирам и още защо си махнал Отеца

чел ли си я някога?
хайде давай цена - сега разбирам и още защо си махнал Отеца