не се сърдете на barutchiata

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

.....или лежи под буса :lol: както и да е-сега снимки нема да качвам-след утрешния ден мисля,ама само си мисля,дано да има МАТРАЛ за снимки :!: но не зацепих тва за алармата?бела,черна?аз си мислех,че за часовника ми става вьпрос :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Veronika

Мнение от Veronika »

и някой разбра ли от толко писане и страници защо Барутчията се напрай на форумен бабаит и БАНна Отеца ??? Кой от вас може да стане и да каже че Отеца го е обидил ??? Обаче пука ли му на Барутчията за хорското мнение, НЕ, има си лично пристрастие и...? В крайна сметка Жоро е човек от чиято липса форума може само да губи! А Барутчията няма да му се сърдиме, нали е спокоен вече от извършеното, може да спи спокоен от сътвореното!

както и да е - всички имате много поздрави от Жоро, чете ви особено се радва на ценните становиша в мненията за риболова на Барутчията :lol: изключително полезни както самия той каза.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Veronika написа:и някой разбра ли от толко писане и страници защо Барутчията се напрай на форумен бабаит и БАНна Отеца ??? Кой от вас може да стане и да каже че Отеца го е обидил ???
Аз може ли да се пробвам или за мен е нормално? :wink:
Не дърпай ...... за ......
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

Да и аз мога да кажа конкретно с какво. Както предполагам и всеки друг във форумът.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Това горе не го разбрах.Нормално е за мен или е обиждал и други и се знае??? :roll:
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

Нормално е за всички. Не вярвам някой да е останал необиден.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Като видя Барутчията ще му стисна ръката,аз човек с такива нерви скоро не бях срещал.Не случайно е Модератор,че и с Админски функции.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Veronika написа:и някой разбра ли от толко писане и страници защо Барутчията се напрай на форумен бабаит и БАНна Отеца ??? Кой от вас може да стане и да каже че Отеца го е обидил ??? Обаче пука ли му на Барутчията за хорското мнение, НЕ, има си лично пристрастие и...? В крайна сметка Жоро е човек от чиято липса форума може само да губи! А Барутчията няма да му се сърдиме, нали е спокоен вече от извършеното, може да спи спокоен от сътвореното!

както и да е - всички имате много поздрави от Жоро, чете ви особено се радва на ценните становиша в мненията за риболова на Барутчията :lol: изключително полезни както самия той каза.
kalkan4o написа:Ето за касиел малко нагледен материял не че искам да възраждам новия спор но истината си е истина :? .

Тези са от темата за Фишфайндъра и са в хронологичен ред.Тази дето барутчията я изтри си правете сметка каква е била щом другите не ги е изтрил а тази специялно я е уважил да е изтрие.

"а Калканчовото дете , ха не се насирай неподготвен !!!

така че ама хич не се насирай

тука има една убида дето барутчията я изтри и си беше доста грубичка

искаш да се съглася с 14 г пикльо които не е видял как работи сонар "

Вярно не е кой знае какво,но си мисля че не е тука мястото да се обсъждат подобни теми и изобщо немисля че има смисъл отново да се обсъждат вече всичко е решено и хвърлен камък не се връща. :wink:
Аз ставам и казвам че се опита да ме убиди но не успя аз трудно се убиждам :lol: .

Не съм му обърнал внимание на думите и съм му простил отдавна за всичко и съм в добри отношения с него.

Най-много ме подразни това че се отнася с подигравателен тон към мен (конкретно в темата за фишфайндърите) а и сигурно към другите потребителите.Чрез този си тон не те оставя да изкажеш собственото си мнение а веднага налага своето което в повечето случай е по-правилното не отричам ,но все пак не прави хубаво. :wink:

Мисля че може да му се прости и да му се даде шанс като се надяваме вече да бъде по смирен :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ми да,що не...........шанс номер 873597 и е готов.Аз съм сигурен,че е разбрал къде греши и ще е съвсем различен човек при шанс номер 873598 :lol: :lol: :lol:

Калкане,да е на 16 години та да има време да се промени.Човека може да ни бъде баща и на теб,а като го гледам и на мен.Малко трудно вече ако питаш мен,но може и да не съм прав. :lol: :lol: :lol:
kasiel

Мнение от kasiel »

ААААААА, ма МНОГО СЕ СТАРАЕШ ДА НЕ БИ ЖОРО ДА СЕ ВЪРНЕ, боже колко усилия влагаш за това :lol: :lol: :lol: знаеш ли колко му пука на него за теб и мнението ти? Мненията ААААААА са като зад....ците, всички си ги имаме но трябва ли всички да си ги показваме??? И да го молиш няма да влезе! Категоричен е!!! И нито ще му вземеш опита нито уменията, а това което си пишете с незнание си остава само за сметка на незнаещия го! Той си има и сонар и всичко и риба си лови и е толко напред в материала че със самолет с/у него да летиш неможе да го стигнеш ААААААА, а ти си плюй давай :lol: :lol: :lol: злобата е добър двигател на човешката простотия!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ти май пак не си разбрал - темата е НЕ СЕ САРДЕТЕ НА БАРУТЧИЯТА......

Ако искаш му се сърди,ако искаш недей,не съм аз човека които е гонил Жоро и не съм аз човека които ще го връща,моли,лети срещу него или там каквото те прихваща. :wink: :lol: :lol: :lol:

Имам мнение и си го казвам ако да съм на 12 годинки. :P

Да се върне ако иска,ако може,ако му дадат,да си седи някъде,да прави каквото иска............па ако знаеш на мен през къде ми е какво ще прави мммммммммм няма да казвам. :wink:
kasiel

Мнение от kasiel »

AAAAAA написа:Ти май пак не си разбрал - темата е НЕ СЕ САРДЕТЕ НА БАРУТЧИЯТА......
и понеже темата е да не му се сърдиме значи наше собствено мнение обратно на това не може да имаме ????????

или викаш дума в подкрепа на Отеца да няма иначе да си пишеме на воля, да де ама не сме съгласни някой да налага цензура на мнението ни!!!
просто му се сърдиме и това е и смятаме че има и защо!

и не сме сами тия който не сме съгласни с това което сътвори барутчията защото бая народ иска той да се ВЪРНЕ :idea:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ми да го таковат като искат да се върне.

Може и да не ти харесва как се налага ред тук и какво прави Барутчията ма нещо май забравяш,че си на гости.Ако е твой сайта е друго нещо,но си само член които ако има акъл ще уважава решението на модератор/админ. :wink: :wink: :wink:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Kasiele вие изкате в чужда къща правила да раздавате.Не става пич.Направете си сайт па си правете какво искате.А може и да си купите ,и това е вариянт :wink: :lol:
kasiel

Мнение от kasiel »

знам че "на риба" се продаваше и то точно на Отеца, но той не пожела да налее там безумно поисканата за въздух сума, та попитай шефа ти Админ колко иска , да го платя и да приключа с бая енциклопедисти риболовци :lol: :lol: :lol: , да пусна правила във форума защото тая дума има обяснение също в енциклопедия, но за твое съжаление пише точно какво значи, невидях тоталитарно и цензурно отношение към пищешите :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: отсъства в обяснението на енциклопедията
чел ли си я някога?

хайде давай цена - сега разбирам и още защо си махнал Отеца :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”