Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

миете ли си..?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
това е истинаLocal написа:Относно миенето....![]()
![]()
.... при наличието на алкохол... само да не объркате бидето и кенефа ей
![]()
![]()
.... да не стане : Ама то баде неще да отива по канала , а той се улабил в бидето чиляка...
![]()
![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
това го практикувам насекьде,кьдето е вьзможнотрапера написа:На Дунава на бода на буната на течението е голям кеф да разтовариш самосвала.Става нещо подобно като "старшината и лопатата"-изправяш се иняма нищо зад теб. ВАЖНА подробност е да си с лице срещу течението!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ааа-и на мен ми се слушва да се разхиля жестоко на най неподходящи места,в най неподходящо време..като изведньж се сетя некоя простотия или виц,отдавна забравени-като удар с лайняна ЛОПАТА по главата е
оня ден се сетих,как като бех ушеник ходихме на екскурзия до пловдив,кьдето изпих 10ина бири и ме прокара жестоко..как и да е-справих се някак си,но проблема истинския дойде вьв влака,на врьщане-едвам изтраях да трьгне,бегом в кенефа,каших се на шинията,като лястовица се монтирах и тькмо пуснах ВОДНАТА змия да си ходи,влака направи ТУДУФ/ТУДУФФФФ,разтресе се встрани и увьртех змията около обувките и гащите...не стига това,ами влезна една популярна(
) сьушенишка и взе,ше ме виде...
а ведньж спрех на края на пирдоп,да копам в едно торище и жестоко ме подгони редкото(пак на бирена основа)..побегнах кьм един овраг-там минава една рекишка и има трьба под пьтя,да се скрия..хубо,ама докато стисках и пристьпвах като нестинарка надолу по склона,яко се подхльзнах,изтресох се по грьб,цвинтера се отпусна изненадващо и...бех с един гащиризон-предишния ден ми го подариха-сигурно още седи в трьбата след пирдоп
после цел дене лових риба обут с ФАНЕЛА,вьрзана отгоре сьс сезалово вьже
а вшера,щех да катастрофирам,докато карайки в задрьстването,с яки псувни на уста изведньж се сетих следния слушай:некьв се сьбудил сутринта и викнал на жена си"мариьоооо,я ми намажи(ударението е на пьрвото А) една филия с пастет"..жена му казала-не могааа,тук сьм в градината..той пак викнал"майкоооо,я ми намажи(ударението..) една филия пастет..не могааа,сега готвя обяда..викнал на дьщеря си-миленооо,я ми намажи една филия с пастет...не могааа-имам да си уша уроците...пиша,горкия помислил,как си лежел,помислил и ревнал:еееей ,за нищо не ставате,ЩЕ ВИ ЕБА У МЬРЗЕЛИВИТЕ

- ivan_yo
- разбира нещата
Local написа:Д-то ще ти цъфне и върже като майска роза!!!docenta написа:Local, бедна ти е фантазията къв купон става, като объркаш тия меки листенца с млада коприваLocal написа:А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка.... аа като се сетих за заешка козина... ай т'ва няма го разправям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А за бързо сред природата... клякаш , показваш го малко .... настъпваш го и се изправяш рязко!!! Излиза толкоз бързо че може да няма нужда и от миене![]()
![]()
![]()
![]()
Само гледай да неси настъпнеш пишката...........

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- krokibg
- учете се от него
Ееееее,много съм разочарован
Оставих ви за два-три дни и веднага се увъргаляхте в л.....на
ама кво дава правя,трябва и аз да скоча иначе 5кила щесе сърди.Няма да ви казвам какъв зор съм виждал
Стоя си на средата на реката със неопренов гащеризон и кво да ви кажа,като ме напъна ......направо стана страшно.Викам си,абе ще изтрая и като си тръгвам ще се из....ра
Да ама не,като започнаха едни ми ти напъни,едно къркорене,няма лабаво ще се с....ре,ама как ще се тича на вън
Няма да ви го описвам цветно как излязох в това течение,как съм стискал и как за малко да напълня гащеризона,но имало господ та се размина.Сега,след като видях какъв е зор,винаги когато отида и се убува гащеризон,първо се наторява някое дръвче или преди да тръгна се влиза в тоалетната.Миенето е много хубаво нещо и хората го правят от много години.Така хем можеш да си спокоен ако се наложи да се прави 69 /5кила/ами човек спокойно може да направи и 96

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- petro_op
- ще става разбирач
Гледам аз дебати по любимата ми тема и май съм поизостанал.
За лайната разкази и случки много ще споделя две доооста благи
Та в Плевен има един виден господин(няма да ви кажа името му) работи на висша длъжност в пожарната
Аз мога да се похаля с това че ми е близък.....НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК КОЙТО ДА НЕ СЕ Е ПРОСЪЛЗЯВАЛ НА РАСКАЗИТЕ И МАЙТАПИТЕ МУ.
Та бил той в казармата с един господин КРАЛЕВ име което стана известно сред много хора пили с нас. Този Кралев не приличал на човек и бил около 130 кила. Решил мощния момък да се похвали със сексуалните си дела. Цитирам:
"Бех отпуск и една ми се нави да е еба. Обааче нали съм 130 кила и не върви да съм върху нея че може да не оживее. Та момето се качи отгоре. По едно време с малко молби и го сложих в дупето. За секунди усетих топлина на корема( в този момент аудиториата на 100% е туш
) И момето скочи разплакано и избяга към банята. Тук Кралев казва: "Вие се смеете ама знаете ли какво е да го занеса с ръце тва до банята.....да не изцапам на мама мокета....
2. Имам приятел, който заживя в САЩ и то успешно. Кара тир. Та момъка е на междущатски круиз и кара неква стока. А там глобата ако пикаеш или сереш по пътя била соленааа. И така както си шофирал така го срязало че набил зверски спирачки. Било дооста ветровито. . Клекнал между големите гуми и метнал ласото. Обаче друг проблем няма хартия. И кво се праи в такъв случай. Ами със слипа и го изхвърляш. Напраил той схемата и ето ти нов провлем.
От вятъра вратата на камиона се затворила а ключа на таблото(не работели вратите без ключ отвън)......
И кво ...по осран гъз през отворения джам на едната врата...добре ама се явили полицаи и 300$ .......

За лайната разкази и случки много ще споделя две доооста благи

Та в Плевен има един виден господин(няма да ви кажа името му) работи на висша длъжност в пожарната

Та бил той в казармата с един господин КРАЛЕВ име което стана известно сред много хора пили с нас. Този Кралев не приличал на човек и бил около 130 кила. Решил мощния момък да се похвали със сексуалните си дела. Цитирам:
"Бех отпуск и една ми се нави да е еба. Обааче нали съм 130 кила и не върви да съм върху нея че може да не оживее. Та момето се качи отгоре. По едно време с малко молби и го сложих в дупето. За секунди усетих топлина на корема( в този момент аудиториата на 100% е туш

2. Имам приятел, който заживя в САЩ и то успешно. Кара тир. Та момъка е на междущатски круиз и кара неква стока. А там глобата ако пикаеш или сереш по пътя била соленааа. И така както си шофирал така го срязало че набил зверски спирачки. Било дооста ветровито. . Клекнал между големите гуми и метнал ласото. Обаче друг проблем няма хартия. И кво се праи в такъв случай. Ами със слипа и го изхвърляш. Напраил той схемата и ето ти нов провлем.
От вятъра вратата на камиона се затворила а ключа на таблото(не работели вратите без ключ отвън)......

И кво ...по осран гъз през отворения джам на едната врата...добре ама се явили полицаи и 300$ .......
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
1.Никога, при никакви обстоятелства не си оставяйте ключа на таблото!
А ако много се налага, отворете някое стъкло, по възможност с ръчно задвижване.
2. Винаги си носете в колата известно количество вода(аз имам няколко бутилки от 2л) за технологични и всякакви нужди
3. Много помагат влажни кърпички. Като карах в Испания камион държах по 2 големи упаковки, че не съм първият и последният, дето са използвали прикритието на ремаркето(става въпрос за вътре
)
А ако много се налага, отворете някое стъкло, по възможност с ръчно задвижване.
2. Винаги си носете в колата известно количество вода(аз имам няколко бутилки от 2л) за технологични и всякакви нужди

3. Много помагат влажни кърпички. Като карах в Испания камион държах по 2 големи упаковки, че не съм първият и последният, дето са използвали прикритието на ремаркето(става въпрос за вътре

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- разбира нещата