миете ли си..?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

георгиев59 написа:Тва през лятото добре ама през зимата ,миели ли сте се със сняг :?: егати и зора ама нямаше как :lol: :lol:
миели сме се....бах ти МИЕНЕТО-мазанье му е името..... :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Local написа:Относно миенето.... :D :D :D .... при наличието на алкохол... само да не объркате бидето и кенефа ей :D :D :D .... да не стане : Ама то баде неще да отива по канала , а той се улабил в бидето чиляка... :D :D :D
това е истина :lol: :lol: :lol: един па ми разправя,като бил в созопол през нощта,мноо му се досрало..кьде,кьде..рьгнал бежешком кьм едни храсти..още преди да клекне,пьтьом един вид си засвалял гащите и пошнал да сере,докато кляка..олекнало му,успокоил се и кво било ужаса,като си дигнал гащите-то лайното паднало в тях-в тьмнината :lol: :lol: :lol: друго се сещам ми разправяха-в строителни войски,навремето,на некьв обект,некьв старшина клекнал да сере в една от стаите,а един войник се промькнал зад него,подложил една лопата под гьза му(оня понеже бил дебел и нищо не зацепил) и му откраднал лайното :lol: :lol: :lol: старшията сигурно удар е полушил :lol: :lol: гледа,гледа-а ЛАЙНО НЕМАААААААААА :lol: :lol: мийте си гьзовете,хора ,инак мноо кофти при секса...и аз как си падам по 69 :lol: :lol: :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Аз пък съм за двете ,първо се избърсвам с тоалетна хартия и после се измивам.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

5кила написа:некьв старшина клекнал да сере в една от стаите,а един войник се промькнал зад него,подложил една лопата под гьза му(оня понеже бил дебел и нищо не зацепил) и му откраднал лайното :lol: :lol: :lol:
Ма как нема да му го открадне ..я глей ко става тук :wink:

Изображение
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

На Дунава на бода на буната на течението е голям кеф да разтовариш самосвала.Става нещо подобно като "старшината и лопатата"-изправяш се иняма нищо зад теб. ВАЖНА подробност е да си с лице срещу течението!!! :cry: :x :shock: :D :D :D
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

трапера написа:На Дунава на бода на буната на течението е голям кеф да разтовариш самосвала.Става нещо подобно като "старшината и лопатата"-изправяш се иняма нищо зад теб. ВАЖНА подробност е да си с лице срещу течението!!! :cry: :x :shock: :D :D :D
това го практикувам насекьде,кьдето е вьзможно :lol: :lol: :lol: другата екстра на тоя начин,е,че директно миенето се извьршва на место,без да се чекнеш с шишето :lol: :wink:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Важното е да не сте рядко щастливи :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5 Кила, цепиш МРАКА отново - "спарк ин дъ дарк" - направо ни строши кратуните.
Събота се смях 1/2 час и от тогава като сера се хиля сам в кенефа :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ааа-и на мен ми се слушва да се разхиля жестоко на най неподходящи места,в най неподходящо време..като изведньж се сетя некоя простотия или виц,отдавна забравени-като удар с лайняна ЛОПАТА по главата е :lol: :lol: оня ден се сетих,как като бех ушеник ходихме на екскурзия до пловдив,кьдето изпих 10ина бири и ме прокара жестоко..как и да е-справих се някак си,но проблема истинския дойде вьв влака,на врьщане-едвам изтраях да трьгне,бегом в кенефа,каших се на шинията,като лястовица се монтирах и тькмо пуснах ВОДНАТА змия да си ходи,влака направи ТУДУФ/ТУДУФФФФ,разтресе се встрани и увьртех змията около обувките и гащите...не стига това,ами влезна една популярна( :wink: ) сьушенишка и взе,ше ме виде... :lol: :lol: а ведньж спрех на края на пирдоп,да копам в едно торище и жестоко ме подгони редкото(пак на бирена основа)..побегнах кьм един овраг-там минава една рекишка и има трьба под пьтя,да се скрия..хубо,ама докато стисках и пристьпвах като нестинарка надолу по склона,яко се подхльзнах,изтресох се по грьб,цвинтера се отпусна изненадващо и...бех с един гащиризон-предишния ден ми го подариха-сигурно още седи в трьбата след пирдоп :lol: :lol: после цел дене лових риба обут с ФАНЕЛА,вьрзана отгоре сьс сезалово вьже :lol: :lol: :lol: а вшера,щех да катастрофирам,докато карайки в задрьстването,с яки псувни на уста изведньж се сетих следния слушай:некьв се сьбудил сутринта и викнал на жена си"мариьоооо,я ми намажи(ударението е на пьрвото А) една филия с пастет"..жена му казала-не могааа,тук сьм в градината..той пак викнал"майкоооо,я ми намажи(ударението..) една филия пастет..не могааа,сега готвя обяда..викнал на дьщеря си-миленооо,я ми намажи една филия с пастет...не могааа-имам да си уша уроците...пиша,горкия помислил,как си лежел,помислил и ревнал:еееей ,за нищо не ставате,ЩЕ ВИ ЕБА У МЬРЗЕЛИВИТЕ :lol: :lol: :lol:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Local написа:
docenta написа:
Local написа:А пък турисите има едни меки листенца на едно растение ... направо са като заешка козинка.... аа като се сетих за заешка козина... ай т'ва няма го разправям :D :D :D :D
Local, бедна ти е фантазията къв купон става, като объркаш тия меки листенца с млада коприва :D :D :D
Д-то ще ти цъфне и върже като майска роза!!! :D :D :D

А за бързо сред природата... клякаш , показваш го малко .... настъпваш го и се изправяш рязко!!! Излиза толкоз бързо че може да няма нужда и от миене :D :D :D :D :D

Само гледай да неси настъпнеш пишката........... :lol: :lol: :lol:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ееееее,много съм разочарован :twisted: Оставих ви за два-три дни и веднага се увъргаляхте в л.....на :wink: :lol: ама кво дава правя,трябва и аз да скоча иначе 5кила щесе сърди.Няма да ви казвам какъв зор съм виждал :oops: :oops: :oops: Стоя си на средата на реката със неопренов гащеризон и кво да ви кажа,като ме напъна ......направо стана страшно.Викам си,абе ще изтрая и като си тръгвам ще се из....ра :shock: Да ама не,като започнаха едни ми ти напъни,едно къркорене,няма лабаво ще се с....ре,ама как ще се тича на вън :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: Няма да ви го описвам цветно как излязох в това течение,как съм стискал и как за малко да напълня гащеризона,но имало господ та се размина.Сега,след като видях какъв е зор,винаги когато отида и се убува гащеризон,първо се наторява някое дръвче или преди да тръгна се влиза в тоалетната.Миенето е много хубаво нещо и хората го правят от много години.Така хем можеш да си спокоен ако се наложи да се прави 69 /5кила/ами човек спокойно може да направи и 96 :shock: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Гледам аз дебати по любимата ми тема и май съм поизостанал. :D
За лайната разкази и случки много ще споделя две доооста благи 8)
Та в Плевен има един виден господин(няма да ви кажа името му) работи на висша длъжност в пожарната :shock: Аз мога да се похаля с това че ми е близък.....НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК КОЙТО ДА НЕ СЕ Е ПРОСЪЛЗЯВАЛ НА РАСКАЗИТЕ И МАЙТАПИТЕ МУ.
Та бил той в казармата с един господин КРАЛЕВ име което стана известно сред много хора пили с нас. Този Кралев не приличал на човек и бил около 130 кила. Решил мощния момък да се похвали със сексуалните си дела. Цитирам:
"Бех отпуск и една ми се нави да е еба. Обааче нали съм 130 кила и не върви да съм върху нея че може да не оживее. Та момето се качи отгоре. По едно време с малко молби и го сложих в дупето. За секунди усетих топлина на корема( в този момент аудиториата на 100% е туш :D ) И момето скочи разплакано и избяга към банята. Тук Кралев казва: "Вие се смеете ама знаете ли какво е да го занеса с ръце тва до банята.....да не изцапам на мама мокета....

2. Имам приятел, който заживя в САЩ и то успешно. Кара тир. Та момъка е на междущатски круиз и кара неква стока. А там глобата ако пикаеш или сереш по пътя била соленааа. И така както си шофирал така го срязало че набил зверски спирачки. Било дооста ветровито. . Клекнал между големите гуми и метнал ласото. Обаче друг проблем няма хартия. И кво се праи в такъв случай. Ами със слипа и го изхвърляш. Напраил той схемата и ето ти нов провлем.
От вятъра вратата на камиона се затворила а ключа на таблото(не работели вратите без ключ отвън)...... :D
И кво ...по осран гъз през отворения джам на едната врата...добре ама се явили полицаи и 300$ .......
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

1.Никога, при никакви обстоятелства не си оставяйте ключа на таблото!
А ако много се налага, отворете някое стъкло, по възможност с ръчно задвижване.
2. Винаги си носете в колата известно количество вода(аз имам няколко бутилки от 2л) за технологични и всякакви нужди :wink:
3. Много помагат влажни кърпички. Като карах в Испания камион държах по 2 големи упаковки, че не съм първият и последният, дето са използвали прикритието на ремаркето(става въпрос за вътре :shock: )
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Айде няма да обеснявам, каква простотия направих точно с тия кърпички на два пъти :lol: :lol: :lol:

в някой има спирт, тези който не са интимни и става направо ламбада :lol: :lol: :lol:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Ама колеги, моля ви се, това не е за четене в работно време. :lol: :lol: :lol: Не мога да работя - само се хиля сам на компютъра като кукурукуку. :lol: :lol: :lol:
Ей изкефихте ме!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”