Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сомски,тайни!№2
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Троли,подкрепа мога да дам само за цветовете.Имам от един модел воблери на салмо,почти всички цветове.Говоря за "Хорнета"Ударите са предимно на два- три цвята
Червено и синьо на бял фон,бяло и синьо с червен отенък и бял със черен гръб на черни точки.Удря и на другите цветове,но по мое наблюдение по-рядко.При Ъглито е същата работа,десетина воблера със различни цветове,но удря на синьо със бяло и едни светло кафяви със червени перчици.Моя извод е че вижда.Удря и на другите но много рядко.Те са със еднакви параметри и грамаж но със различни цветове.Защо на едните цветове удря а на другите много рядко
За дълбоководнотото ловене на сом със кльонк - нищо немога да кажа,дали там вижда или не,това е загадка и за мен.Мисля че цвета не влияе на играта,така че моето мнение е че вижда.Говоря само за Марица и максимума дълбочина на която съм вадил сом е 4-5 м ,не повече.Повтарям че това са си мои наблюдения който нямат никакво научно
обясневие.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- man1966
- ще става разбирач
Тролче-не ща да гадая-аз да не съм врачка-просто си слушам по големите от мен,пробвам на практика и туй то.Вслушвай се и ти от време на време-може да чуеш нещо полезно което да ти влезе в работа.Troli написа:Евала,Мен!Ти,кога се включи в разгадаването,че не разбрах?Сподели нещо и ти,че на чужд гръб и сто тояги са много!![]()
![]()
![]()
Я елате рибенца при батко...
От цялото вслушване успя да ми напише -как щели да ми се смеят тази година,като се издъня.Можеби това е най-важното за него.За Троли и за други.
Последно промяна от Emo-83 на Сря Апр 18, 2007 5:53 pm, променено общо 1 път.
Бъди абсолютно спокоен , че едва ли някой , който те познава било то лично , или от писанията ти в риболовните форуми ще си позволи да спори с теб , специално пък точно за сома ! Каквото си написал тук и там винаги , според мен поне , се възприема достатъчно сериозно от колегите !Teleto написа:От цялото вслушване успя да ми напише -как щели да ми се смеят тази година,като се издъня.Можеби това е най-важното за него.За Троли и за други.
Е не ,че не ме яд понякога, като гледам по-горе майтапите за риболова на сом на червен стример, с горната единична кука - тип търмък...

Ще е много добре обаче , ако Телето и други , например колегата АААААА , по - честичко се включвате тук ! Има какво да напишете , при това придружено с много снимки и илюстрации , така както го правите в FM ! На мене лично , ми е все едно къде ви гледам , но все пак , нека да имаме респект към всички риболовни форуми

Последно промяна от Trias на Пет Апр 20, 2007 12:03 am, променено общо 1 път.
Искам да кажа,че обичам този форум.Това беше 1-вото място където се регистрирах.Започнах да пиша с любов и желание да общувам с хората.Скрих името си от моите,че все се сърдят да не отварям хората.То пък за беля от тук ме емнаха.Кой си ти,за какъв се мислиш,ти ли ще ни учиш.Видях се в чудо.Но издържах на напъна.После се явиха мними приятели дето ме изкараха лъжец от класа.Имах чувството,че съм виновен и за войната в Косово.Фалшиви никове на едни и същи хора създаващи настроения не само у мен.Не обичам разправиите и затова престанах да пиша тук.Само влизах,четях и се стисках да не пиша.Не заради друго,а заради пустите му разправии.Опитах на два пъти пак да започна и отново разправии и обяснения.Винаги съм харесвал Троли,не заради това което пише за рибите,а че е по-различен.При него всичко е като на Филм.Заглавие-1-ва кръв;Сомски тайни 1;Сомски тайни 2-култови заглавия,които ми харесват.Опитах се да дам мнение и пак захапах напречно дърво.Бил съм,като Отчето.Аз съм го изгонил от ФМ.Как стават тези неща така не зная.Нито съм модератор,нито имам такова влияние.Това не е важно.Важното е,че вместо да сме приятели,които да си помагаме и учим взаимно се превръщаме в хора мразещи се.А ние даже не се познаваме.Какво делим-не зная.Харесва ми този форум,защото се казва,,НА РИБА" а не ЗА РИБА.Обичам да ходя на сом и това е моята страст.Обичам и хората и общуването с тях.Не съм номер едно,а съм един обикновен човек мислещ постоянно за сом.Това е приятели.Сега се чудя, защо не ми се отговаря на това което написах.Според мен така усеща нещата рибата сом в темата-Сомски тайни 1 и 2.