Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
миете ли си..?
Модератор: dantho.mihov
- dunavski
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Re: миете ли си..?
Тоя метод го ползвах като бях малък, но вече само с тоалетна хартия (може и друга). Ако са подмия така после незнам как и с кво трябва да си измия ръцете
, а ако и имаш нокти да са напълнят с фекални маси после няма да мога да ям една седмица
.
п.п. Аве !!!!! По тя логика ..... не е ли по-добре да си пуснеш маникюр да мое да загребваш по-хубаво и да имаш по-високо КПД.
п.п. Аве !!!!! По тя логика ..... не е ли по-добре да си пуснеш маникюр да мое да загребваш по-хубаво и да имаш по-високо КПД.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Дунавски ,дали няма да ти е по-гадно като ти се скъса тоалетната хА'ртия
,щото и това се случва ,като се обършеш най-вероятно те сърби цял ден ,по-хигиенично е да се измиеш.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

А-а много добре, задълбахме в материятаdunavski написа:.........
Знаех си аз, че темата е благодатна!
Баба ми имаше такива"гащета".!? Казваше им КИЛОТИ! На цвят бяха жълто-розови!Бат Мирче-5кила написа:...............
да Ви светнем на една ТАЙНАот известно време си купувам гащи с ЛАСТИК около бедрата....ИЗВОДА -ЗАЩО?си го направете сами.....
![]()
![]()
![]()
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- трапера
- сериозен играч

Преди няколко години съм командировка в южна България.Вечерта ракии с чорба с бая люти чушки,сутринта доста кафе да ми светне.Обикновенно след кафето разтоварвам,но тогава не ми се сереше.Та отиваме до склада (на 2-3 км преди края на града),тварим матриали и усещам едно клокочене в корема.Ясно-ще се сере!!! Да ама там няма кенеф,голям плац няма дърво няма храст,никакво укритие.Решавам:газ към квартирата,едвам се УСТИСКАХ до колата.Отварям вратата и със сядането.....вече не ми се сереше
Само усетих едно затопляне,като че ли седалката има подгрев! В туй състояние нямаше как да прескоча до квартирата,ами отпраших извън града.Няколко километра само голи ниви,телефона звъни на пожар-на обекта чакат,шефа и той дошъл......вече ми идеше да се гръмна.И съзирам черен път,остър десен завой и след малко бях на сметището.Запалих цигарка и взех да обмислям план за действие. ТХ нямям,мокрите кърпички бяха свършили,от водата за пиене имаше 3пръста в шишето(резервата бях излял на чистачките),хартия никакква само папката с чертежите за обекта.............Накрая останах без слипове,без бандаж на бермудите(добре че бяха черни)без тапицерия на седалката и без чертежи.Половин час разглобявах казанчето на чистачките-вътре имаше около 2литра вода+течност за чистачки
.....................От тогава винаги в колата има туба 5литра неприкосновен запас. На всичкото отгоре дадох 10лв за ароматизатор за колата
Тия от ЛУКОЙЛ са егати хиените
Та по темата-да,мием си го

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- barutchiata ©
- Администратор

- krokibg
- учете се от него

Дунавски,хората първо се бършат с ТХ и тогава се мият,аз поне така правя,когато не съм я забравил някъде в джипа или в палатката.Така че,редко се случва но и това го има.Що да не се измиеш после със сапун,какво ще ти стане,по тая логика,изобщо нищо нетрябва да пипаш когато си извън къщата ти !!! Нали разбираш че по улиците,рейсове и заведения,бацилите са с милиони повече от тези,които евентуално ще останат след миенетоdunavski написа:Тоя метод го ползвах като бях малък, но вече само с тоалетна хартия (може и друга). Ако са подмия така после незнам как и с кво трябва да си измия ръцете![]()
, а ако и имаш нокти да са напълнят с фекални маси после няма да мога да ям една седмица
![]()
.

Направо се напиках от смях,с тая простотия дето я написах сега,ама нали питаш,та да ти отговоря .Що се отнася до маникюрите,то доста хора ги ползват да си чешат рошколите,дето остават по задните части след ползването на тоалетна хартия,вестник или друго
А после как сърби дивия,не маникюри,ами направо длето ще ти трябва да си ги бутнеш и тесла да удряш по длетото,ако не се наложи да ползваш и ножовка,като ти се бетонира зандика 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
Бат Мирче-5кила
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
дунавския е с НЕСТАНДАРТНО мислене,което аз уважавам в хората...кат моя приятел-бакшиша(любо го ЗНАЕ
)дето ми вика "е добре де..ми как мое да си пипаш лайното по гьза,на мен м е мноо гнусно"ми,викам му-е чудна работа-е как човек,дето ходи с размазано от ХАРТИЯ по гьза по цел ден може да има ТАКИВА претенции

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
Бат Мирче-5кила
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
което,за маникюра ми напомня следната история-имам един познат-разправя ми :бе един колега ,вч1ера ми вика-бе маа му стара-квото и да правя-смьрди ми на лайно-пия кафе-смьрди..пуша цигара-ПАК!!!ям сандвич-ПАК...
а то-кво се оказало-понеже цел ден копал у градината в Бусманци и му излезли мазоли,които после се спукали и като си мил гьза впоследствие,ЯМКАТА от мазола се запьлнила и тоо-катго си поднесе рьката до носа КАК да не смьрди ?

-
angel.tr
- ще става разбирач

-
Ivak
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Тц тц тц, не са рошколи, а ДрозгулиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:.......... рошколите.................
Айде после ще ви обеснявам за един спанак, кафе и нови обувки
- Георги Кръстев
- сериозен играч

Известни още като , таршлаци и брънджезлиIvak написа:Тц тц тц, не са рошколи, а ДрозгулиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:.......... рошколите.................![]()
![]()
![]()
:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
Бат Мирче-5кила
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
и СТАФИДИ.......Георги Кръстев написа:Известни още като , таршлаци и брънджезлиIvak написа:Тц тц тц, не са рошколи, а ДрозгулиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:.......... рошколите.................![]()
![]()
![]()
:
-
boki speca
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Re:
Много по зле е да подмениш хартията със стъклена вата.Тогава жална му майка на тоя дето я е ползвал.Local написа:Върти ми се една мисъл из главата.... да подменя на някой гъзпапира със ситна шкурка...![]()
![]()
![]()
P.S.
Обаче ми се струва че сега доста жени ползват стъклена вата за превръзки, иначе не мога да си обясня перманентния им сърбел :
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- dunavski
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Сега са сетих за един филм със Силвестър Сталоун мисля че се казваше "Разрушителят" и има една сцена когато след като го съживяват в бъдещето и му се дохожда по голяма нужда и отива той до тоалетната и след малко излиза и вика на една от актрисите "Нямате тоалетна хартия, а вместо това на един рафт има 3 черупки от миди" и много се чудеше как се използват тея черупки ....... и мисля че вече се сетих
това дали ще може да се използва и на брега на язовира с тамошните миди. Едновременно за забърсване и бръснене

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation