миете ли си..?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: миете ли си..?

Мнение от dunavski »

Тоя метод го ползвах като бях малък, но вече само с тоалетна хартия (може и друга). Ако са подмия така после незнам как и с кво трябва да си измия ръцете :x :x, а ако и имаш нокти да са напълнят с фекални маси после няма да мога да ям една седмица :vom: :vom:.

п.п. Аве !!!!! По тя логика ..... не е ли по-добре да си пуснеш маникюр да мое да загребваш по-хубаво и да имаш по-високо КПД.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Дунавски ,дали няма да ти е по-гадно като ти се скъса тоалетната хА'ртия :lol: ,щото и това се случва ,като се обършеш най-вероятно те сърби цял ден ,по-хигиенично е да се измиеш.
Изображение Изображение
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

dunavski написа:.........
п.п. Аве !!!!! По тя логика ..... не е ли по-добре да си пуснеш маникюр да мое да загребваш по-хубаво и да имаш по-високо КПД.
А-а много добре, задълбахме в материята :lol: !
Знаех си аз, че темата е благодатна!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Бат Мирче-5кила написа:...............
да Ви светнем на една ТАЙНА ;)от известно време си купувам гащи с ЛАСТИК около бедрата....ИЗВОДА -ЗАЩО?си го направете сами..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Баба ми имаше такива"гащета".!? Казваше им КИЛОТИ! На цвят бяха жълто-розови! :lol: :lol: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Преди няколко години съм командировка в южна България.Вечерта ракии с чорба с бая люти чушки,сутринта доста кафе да ми светне.Обикновенно след кафето разтоварвам,но тогава не ми се сереше.Та отиваме до склада (на 2-3 км преди края на града),тварим матриали и усещам едно клокочене в корема.Ясно-ще се сере!!! Да ама там няма кенеф,голям плац няма дърво няма храст,никакво укритие.Решавам:газ към квартирата,едвам се УСТИСКАХ до колата.Отварям вратата и със сядането.....вече не ми се сереше :x :shock: Само усетих едно затопляне,като че ли седалката има подгрев! В туй състояние нямаше как да прескоча до квартирата,ами отпраших извън града.Няколко километра само голи ниви,телефона звъни на пожар-на обекта чакат,шефа и той дошъл......вече ми идеше да се гръмна.И съзирам черен път,остър десен завой и след малко бях на сметището.Запалих цигарка и взех да обмислям план за действие. ТХ нямям,мокрите кърпички бяха свършили,от водата за пиене имаше 3пръста в шишето(резервата бях излял на чистачките),хартия никакква само папката с чертежите за обекта.............Накрая останах без слипове,без бандаж на бермудите(добре че бяха черни)без тапицерия на седалката и без чертежи.Половин час разглобявах казанчето на чистачките-вътре имаше около 2литра вода+течност за чистачки :butthead: .....................От тогава винаги в колата има туба 5литра неприкосновен запас. На всичкото отгоре дадох 10лв за ароматизатор за колата :| Тия от ЛУКОЙЛ са егати хиените :axe: Та по темата-да,мием си го :D :lol: :lol:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

:lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

dunavski написа:Тоя метод го ползвах като бях малък, но вече само с тоалетна хартия (може и друга). Ако са подмия така после незнам как и с кво трябва да си измия ръцете :x :x, а ако и имаш нокти да са напълнят с фекални маси после няма да мога да ям една седмица :vom: :vom:.

Дунавски,хората първо се бършат с ТХ и тогава се мият,аз поне така правя,когато не съм я забравил някъде в джипа или в палатката.Така че,редко се случва но и това го има.Що да не се измиеш после със сапун,какво ще ти стане,по тая логика,изобщо нищо нетрябва да пипаш когато си извън къщата ти !!! Нали разбираш че по улиците,рейсове и заведения,бацилите са с милиони повече от тези,които евентуално ще останат след миенето :idea: :idea: :idea: Така че,хората за това са измислили сапуна,нали не мислиш че веднага сядаме на масата и почваме да лапаме с ръце,без да се измие :lol: :lol: :lol: Ако е така,що изобщо да се мием,бършим се с ръце и после с езика да ги почистим,като котките ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеНаправо се напиках от смях,с тая простотия дето я написах сега,ама нали питаш,та да ти отговоря .Що се отнася до маникюрите,то доста хора ги ползват да си чешат рошколите,дето остават по задните части след ползването на тоалетна хартия,вестник или друго ИзображениеА после как сърби дивия,не маникюри,ами направо длето ще ти трябва да си ги бутнеш и тесла да удряш по длетото,ако не се наложи да ползваш и ножовка,като ти се бетонира зандика ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

дунавския е с НЕСТАНДАРТНО мислене,което аз уважавам в хората...кат моя приятел-бакшиша(любо го ЗНАЕ :lol: :lol: :lol: :lol: )дето ми вика "е добре де..ми как мое да си пипаш лайното по гьза,на мен м е мноо гнусно"ми,викам му-е чудна работа-е как човек,дето ходи с размазано от ХАРТИЯ по гьза по цел ден може да има ТАКИВА претенции :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

което,за маникюра ми напомня следната история-имам един познат-разправя ми :бе един колега ,вч1ера ми вика-бе маа му стара-квото и да правя-смьрди ми на лайно-пия кафе-смьрди..пуша цигара-ПАК!!!ям сандвич-ПАК... :lol: :lol: а то-кво се оказало-понеже цел ден копал у градината в Бусманци и му излезли мазоли,които после се спукали и като си мил гьза впоследствие,ЯМКАТА от мазола се запьлнила и тоо-катго си поднесе рьката до носа КАК да не смьрди ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

:lol: :lol: :lol: Ай спрете се малко бе, понеделник сутрин е- сериозен ден.Одеве ср..х в къщи, ся кво- пак ли да бягам до тоалетната. Мразя обществените тоалетни, обичам си моята и сред природата. Обикновено гледам да се докопам до в къщи, ама както викат братята сърби: "...ако дупе утрае..." :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:.......... рошколите.................
Тц тц тц, не са рошколи, а Дрозгули :lol: :lol: :lol:

Айде после ще ви обеснявам за един спанак, кафе и нови обувки :oops: :lol:
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Ivak написа:

:
Известни още като , таршлаци и брънджезли :lol:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Георги Кръстев написа:
Ivak написа:

:
Известни още като , таршлаци и брънджезли :lol:
и СТАФИДИ....... :lol: :lol: :lol:
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re:

Мнение от boki speca »

Local написа:Върти ми се една мисъл из главата.... да подменя на някой гъзпапира със ситна шкурка... :D :D :D :D
Много по зле е да подмениш хартията със стъклена вата.Тогава жална му майка на тоя дето я е ползвал.
P.S.
Обаче ми се струва че сега доста жени ползват стъклена вата за превръзки, иначе не мога да си обясня перманентния им сърбел : :butthead: ANAL:
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Сега са сетих за един филм със Силвестър Сталоун мисля че се казваше "Разрушителят" и има една сцена когато след като го съживяват в бъдещето и му се дохожда по голяма нужда и отива той до тоалетната и след малко излиза и вика на една от актрисите "Нямате тоалетна хартия, а вместо това на един рафт има 3 черупки от миди" и много се чудеше как се използват тея черупки ....... и мисля че вече се сетих :smt005 :smt005 :smt005 това дали ще може да се използва и на брега на язовира с тамошните миди. Едновременно за забърсване и бръснене :butthead: :butthead: :smt005 :smt005
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”