Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

какво да ги правим
Модератор: bobopeli
Браконерите вън от язовира ни!!!!
Коелга това с котвата и боя е мн хубаво но не и коато някои ти извади оръжие като автомат или пушка насреща а ти си във водата си доста уязвим защото ако ти п0усни един коршум в лодката всичко свършва за теб говорих е сдин от фурума по скаип и му обясних че превин нещо като гражданско сдружение и ще се опитаме да свеалим ръководсвото на месното ловно рибаско дружество и да заставим тия които са лигитимни да си свършат работата а не да се стига до саморазправа защото нищо не ни бърка за да отрганизиваме но пред такива безкрупоумни хора наи-мн да пострада някои от нас разбираш ли.
Ne na brakonerstvoto. Sprete gi.
и тук още веднъж
Аз познавам лично много бракониери, но от тях всички са или полицаи или горски или пък военни. Само една малка част са от другата страна.
Е точно за това няма да се оправят нещата.
В провинцията всички се познават и повечето са приятели , как да се издадът или глобят.
А ми е и много интересно защо в този форум няма нито един горски или човек от ИАРА.
Значи това да ходи да се бие, няма да стане. Първо е противозаконно и второ е опасно(повечето бракониери не са много умни и имат огнестрелно оръжие , което е опасна комбинация).
Аз съм в Германия в момента и мога да ви кажа тук как са решили проблема.
Значи тук има много риболовни клубове и сдружения, които си потдържат и контролират определени водоеми. организират всяка седмица задно с проверяващите държавни лица проверки.
Та идеята ми е защо не се организират такива клубове и да се направи предложение към ИАРА за потпомагане на контрола на доброволчески начила. Така няма да има този го познавам , а този не а и проверяващите няма да ги е страх като са сами.
Аз мога да помогна примерно като си дойда в отпуск лятото.
И коментирайте какво мислите по темата мисля, че е осъществима.
Аз познавам лично много бракониери, но от тях всички са или полицаи или горски или пък военни. Само една малка част са от другата страна.
В провинцията всички се познават и повечето са приятели , как да се издадът или глобят.
А ми е и много интересно защо в този форум няма нито един горски или човек от ИАРА.
Значи това да ходи да се бие, няма да стане. Първо е противозаконно и второ е опасно(повечето бракониери не са много умни и имат огнестрелно оръжие , което е опасна комбинация).
Аз съм в Германия в момента и мога да ви кажа тук как са решили проблема.
Значи тук има много риболовни клубове и сдружения, които си потдържат и контролират определени водоеми. организират всяка седмица задно с проверяващите държавни лица проверки.
Та идеята ми е защо не се организират такива клубове и да се направи предложение към ИАРА за потпомагане на контрола на доброволчески начила. Така няма да има този го познавам , а този не а и проверяващите няма да ги е страх като са сами.
Аз мога да помогна примерно като си дойда в отпуск лятото.
И коментирайте какво мислите по темата мисля, че е осъществима.
-
- разбира нещата
Преди време в КАТ правеха рокади: една бригада от Смолян отива в Слънчев бряг, от там друга в Габрово и т.н. И тогава няма мой човек, твой човек...VGS написа: Аз познавам лично много бракониери, но от тях всички са или полицаи или горски или пък военни. Само една малка част са от другата страна.
Еи колега благодаря за подкрепата и споделеното мнение
ж момента точно това се опитваме да направим в ншия гра ди ще се борим за едно такова сдружение което да подпомага контролните органи да придава масовост на деиствията на риболовни и др. за да могат да се вършат работите
ж момента точно това се опитваме да направим в ншия гра ди ще се борим за едно такова сдружение което да подпомага контролните органи да придава масовост на деиствията на риболовни и др. за да могат да се вършат работите
Ne na brakonerstvoto. Sprete gi.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
още ги правят-мен така ме преебаха миналата есен в гулянцинаблюдател написа:[
Преди време в КАТ правеха рокади: една бригада от Смолян отива в Слънчев бряг, от там друга в Габрово и т.н. И тогава няма мой човек, твой човек...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".