"Не" на гуменярките!

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Публикувай отговор
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

ако ви чете някой прохождащ в риболова на сом, ще го оставите с впечатление, че най-тъпите парчета са сомажиите.. sorry ама не се стрърпях. може и аз да съм глупавия.. ха със здраве
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

Ок де, виждам че мнението на сомаджийте е не на гуменярките. /Господ да ме пази в мойта уфимка/

А да допитам вещите Троли и Кроки - какво е мнението за стабилните надувни лодки с алуминиев борд и мотор- добри ли са са сомарстване?

Мисля да взимам такава но догодина за тролинг, и чат пат за сомец, но не съм чувал мнения за тежки сомски натоварвания над такава лодка от експерти - дали ще си струва?
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз имам три,и трите са от стъклоплост и са за извън бордови двигатели.Нямам виждане за тази лодка която визираш и нищо немога да кажа.Скоро един приятел купи лодка ямаха - надуваема но със твърд кил и под.Киловете им са пълни със специална сплав която не позволява лодката да потъне,каквото и да стане стига да си вързан за нея или поне да не се изтървеш,няма проблеми.Виж,дори лодката да не е обезопасена,човек когато мисли за себе си,винаги може да направи нещо по нея и да я обезопаси :!: Ако ти си я харесал,вземи си я,но аз лично нямам представа за какъв модел говориш.Има ли някъде снимка да я видя :?: :?: :?:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Емо,осакатил си хубавата тема значи. 8)

Прави са хората,твърдото си е твърдо. :wink: :shock:
Не дърпай ...... за ......
Troli

Мнение от Troli »

Джиджибиджи,погледнах профилът ти и смятам,че твоето мнение трябва да си го задържиш вътрешно!Смоки,аз и Кроки не сме спецове по лодките и не се познаваме.Иронията ти е неумесна,защото имаш снимка,седнал на моторничка!Аз не отричам надуваемите лодки,а смятам твърдите за по-надежни за специфичния риболов на сом,на кльонк!Защо?Защото сома полудява,като го праснеш с канджата и колкото,и да си добър нещата могат да излязат от контрол!Аз имам и гуменярка,но за кльонкането специално си взех твърда."По ред,причини"!!!!!Пукането е само една от многото други причини!Мога и сам да ги изброя,но предпочитам да стане диалог,а не монолог! :wink: :!: :idea:
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

Изображение

това ми е лодката в холандия но е само за тук,

визирам не6то от този сорт:

Изображение

с въпрос към вас дали смятате 4е такъв тип лодки са надеждни за клионкане. за мен е най важно удобството при транспорт- мога да я сложа в багажника и да отида кадето и да е без да ми трябва ремарке;регистрации; гараж; предпазни платнища и тн//
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Smokey направиси сам сметката,ако хванеш сом на тройка и той се е закчил леко,куката стърчи и сомчо направи един ряз по лодката.........
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli написа:Аз имам и гуменярка,но за кльонкането специално си взех твърда.
Саше ако това е твойта гуменярка напълно те разбирам защо си мислиш че че надуваемите лодки не стават за кльонк. :lol: :lol: :lol:
Изображение

Но явно не си разбрал за какво ти говореха някои хора,а те имаха предвид това:
Изображение

Чета от доста време начина ти на писане и ще ти кажа че с този леко заядлив и ироничен тон няма да спечелиш нищо,можеш само да загубиш. :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

МОРЯКА УДАВНИК СЪМ АЗ.
Пусни тези маломерни рибета бе Троли.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Изображение
Спуканата лодка
Изображение
Ясно се вижда как всички бордове
са спаднали-едва се прибрахме.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Емо колко си кила? :?:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Teleto написа:МОРЯКА УДАВНИК СЪМ АЗ.
Пусни тези маломерни рибета бе Троли.
За едни маломерни,за други това са си РИБИ. :shock:
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

Само искам да обърна внимание , че цената на хубава надуваема лодка е два пъти по - висока от тази на разните корита и е много смешно да си мислите че се спестяват пари. Сома за да ти среже лодката трябва : да е въоражен с нож ; да е много лют ; да те няма в лодката , или да си голяма блеика . Хамалогията по обслужване на надуваема лодка е нищо в сравнение с невъзможността да отидеш на желаното от теб място/примери много/ Коритото има и други недостатъци , ама всеки има право да се дави с к"вото си иска.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Емо като го гледам е има/няма 65 кила и потъва ли потъва. :lol: Емо,не се нерви,гроздето е кисело и няма как да си вземеш лодка като хората,нящо здраво и твърдо. :wink:

Кой колко пъти е пъкъл лодка при риболов да питам аз? :?:
snegk

Мнение от snegk »

Само за информация,вчера видях в Киров надувна лодка оборудвана с двигател струваше около 18000лв.Всеки да лови както иска.Успех :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”