Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

"Не" на гуменярките!
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Ок де, виждам че мнението на сомаджийте е не на гуменярките. /Господ да ме пази в мойта уфимка/
А да допитам вещите Троли и Кроки - какво е мнението за стабилните надувни лодки с алуминиев борд и мотор- добри ли са са сомарстване?
Мисля да взимам такава но догодина за тролинг, и чат пат за сомец, но не съм чувал мнения за тежки сомски натоварвания над такава лодка от експерти - дали ще си струва?
А да допитам вещите Троли и Кроки - какво е мнението за стабилните надувни лодки с алуминиев борд и мотор- добри ли са са сомарстване?
Мисля да взимам такава но догодина за тролинг, и чат пат за сомец, но не съм чувал мнения за тежки сомски натоварвания над такава лодка от експерти - дали ще си струва?

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- krokibg
- учете се от него
Аз имам три,и трите са от стъклоплост и са за извън бордови двигатели.Нямам виждане за тази лодка която визираш и нищо немога да кажа.Скоро един приятел купи лодка ямаха - надуваема но със твърд кил и под.Киловете им са пълни със специална сплав която не позволява лодката да потъне,каквото и да стане стига да си вързан за нея или поне да не се изтървеш,няма проблеми.Виж,дори лодката да не е обезопасена,човек когато мисли за себе си,винаги може да направи нещо по нея и да я обезопаси
Ако ти си я харесал,вземи си я,но аз лично нямам представа за какъв модел говориш.Има ли някъде снимка да я видя

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Джиджибиджи,погледнах профилът ти и смятам,че твоето мнение трябва да си го задържиш вътрешно!Смоки,аз и Кроки не сме спецове по лодките и не се познаваме.Иронията ти е неумесна,защото имаш снимка,седнал на моторничка!Аз не отричам надуваемите лодки,а смятам твърдите за по-надежни за специфичния риболов на сом,на кльонк!Защо?Защото сома полудява,като го праснеш с канджата и колкото,и да си добър нещата могат да излязат от контрол!Аз имам и гуменярка,но за кльонкането специално си взех твърда."По ред,причини"!!!!!Пукането е само една от многото други причини!Мога и сам да ги изброя,но предпочитам да стане диалог,а не монолог!

това ми е лодката в холандия но е само за тук,
визирам не6то от този сорт:

с въпрос към вас дали смятате 4е такъв тип лодки са надеждни за клионкане. за мен е най важно удобството при транспорт- мога да я сложа в багажника и да отида кадето и да е без да ми трябва ремарке;регистрации; гараж; предпазни платнища и тн//

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Саше ако това е твойта гуменярка напълно те разбирам защо си мислиш че че надуваемите лодки не стават за кльонк.Troli написа:Аз имам и гуменярка,но за кльонкането специално си взех твърда.

Но явно не си разбрал за какво ти говореха някои хора,а те имаха предвид това:

Чета от доста време начина ти на писане и ще ти кажа че с този леко заядлив и ироничен тон няма да спечелиш нищо,можеш само да загубиш.

Само искам да обърна внимание , че цената на хубава надуваема лодка е два пъти по - висока от тази на разните корита и е много смешно да си мислите че се спестяват пари. Сома за да ти среже лодката трябва : да е въоражен с нож ; да е много лют ; да те няма в лодката , или да си голяма блеика . Хамалогията по обслужване на надуваема лодка е нищо в сравнение с невъзможността да отидеш на желаното от теб място/примери много/ Коритото има и други недостатъци , ама всеки има право да се дави с к"вото си иска.