Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо от Жребеца !
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- daniel_g
- разбира нещата
mario и transki ribar зависта ходи по хората. Според мен всеки персонално си решава как да постъпи с хванатата риба !!! А хванете вие такива риби и тогава снимаите се с тях как ги пускате , а ти transki ribar и ти като гледам само ги пускаш , ама у вас в мивката ! http://forum.fishing-mania.com/album_pe ... er_id=1599 пък и те едни големииии.........
- ceno cenov
- разбира нещата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- ceno cenov
- разбира нещата
daniel_g написа:mario и transki ribar зависта ходи по хората. Според мен всеки персонално си решава как да постъпи с хванатата риба !!! А хванете вие такива риби и тогава снимаите се с тях как ги пускате , а ти transki ribar и ти като гледам само ги пускаш , ама у вас в мивката ! http://forum.fishing-mania.com/album_pe ... er_id=1599 пък и те едни големииии.........
Не се ядосваи!!! Виж че единия още с памперс другия тепърва праи опити да го свали, ама вече дават акъл на старите и опитни рибари.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- ceno cenov
- разбира нещата
- daniel_g
- разбира нещата
Аре вземи вече да млъкнеш и да не СПАМИШ хубават тема бе драскач, трански рибар !!!
А като вземеш да ловиш кат на ceno cenov рибите , тогава ми говори за морал.
А ти голямата гордост - снимал се с 5 каракуди и 10-тина перки, 3 скобара у мифката . Кат та гледам не си се разпускал на уловената риба, дори не съм сигурен дали ти си я ловил !!!
А ти голямата гордост - снимал се с 5 каракуди и 10-тина перки, 3 скобара у мифката . Кат та гледам не си се разпускал на уловената риба, дори не съм сигурен дали ти си я ловил !!!
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Не се пали бе Трънчо, нали става въпрос за некво израстване и възприемане на риболова като спорт , а не като средство за прехрана
Колегите ще си вземат поука сигурно, като врътнат на същото място едно класическо капо другия път, а и тая риба като престои във фризера не става за нищо
А на "Маранзика" искам да му кажа - срамота е бе батка!! Ако сте гладни взимайте колкото за едно ядене!! Другото - обратно!!
Иначе сте направили добър риболов!!
Айде и умната другия път

А на "Маранзика" искам да му кажа - срамота е бе батка!! Ако сте гладни взимайте колкото за едно ядене!! Другото - обратно!!

Иначе сте направили добър риболов!!
Айде и умната другия път

aide nasluka
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Последен пост:
Да найстина да хванеш такива риби си е за поклон,НО да ги убиеш
ceno cenov- ти си поел към уево
Можеш ги рибите ма яденето е важно за теб гледам
daniel_g-правя ти дуел уномоменто на мирна риба да видя кво толко се надуваш та да видиш тогаз колко ловя аз
а да млъкна-трудно ще ме накараш
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ
Извинявам се за спама
Да найстина да хванеш такива риби си е за поклон,НО да ги убиеш

ceno cenov- ти си поел към уево

daniel_g-правя ти дуел уномоменто на мирна риба да видя кво толко се надуваш та да видиш тогаз колко ловя аз

НАСЛУКА НА ВСИЧКИ

Извинявам се за спама

Последно промяна от TRANSKI RIBAR на Сря Юни 13, 2007 3:09 pm, променено общо 1 път.
- ceno cenov
- разбира нещата
Остаи го пича нещо се е заблюдил. Сигурно през живота си не е ловил толкоз риба колкото аз съм пуснал само за последните 3 риболоваdaniel_g написа:Аре вземи вече да млъкнеш и да не СПАМИШ хубават тема бе драскач, трански рибар !!!

Трънски не обиждаи на кила че там вече се засегам

- ribarq
- сериозен играч
КОЛЕГИ РИБАРИ ! Не превръщайте форума и темите в безумни спорове и караници ! Все пак сме в България ! Всеки сам решава дали да си пусне рибата или да си я вземе ! Колегата който е пуснал снимките - не мислите ли че може да не бил сам , а да са били компания и това да им е общия риболов - не мислите ли ! има и други неща можеби дребни върху който човек трябва да помисли преди да пусне някоя тема или мнение ! Верно че е взел няколко риби , но не мислите ли че може да е хванал още повече и да е взел само тези , а другите да е пуснал ! КОЛЕГИ РИБАРИ - Призовавам ви , бадете по коректни кам сафорумниците си !
НАСЛУКА !!!
НАСЛУКА !!!