Инфо от Жребеца !

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Абе аз на очите си ли да вярвам или на разни драсканици?

Изображение

Изображение

Изображение

Това е брат ми и рибата е хваната миналата събота и неделя. :!:
BAT GOGO
новобранец
новобранец

Мнение от BAT GOGO »

Я кажете на какво я хванахте тази всичката риба само на царевица ли.Между другото аз когато и да сам отишал на Жребеца без риба не сам се връщал.
Риболова е най добрия начин да си близо до природата
mario_antonov
новобранец
новобранец

Мнение от mario_antonov »

регистрирах се във форума за да си изкажа възмущението :!: :!: :!: г-н маразника вашия брат е убиеццццццццццццц :evil: :evil: :evil: как не му трепна нещо преди да убие толкова хубави риби :!: :!: :!: не съм злобен ама дано му заседне някоя косчица ядйки рибите :evil: :evil: :evil: днешния ден да се обяви траорен за форума :!:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

mario_antonov написа:регистрирах се във форума за да си изкажа възмущението :!: :!: :!: г-н маразника вашия брат е убиеццццццццццццц :evil: :evil: :evil: как не му трепна нещо преди да убие толкова хубави риби :!: :!: :!: не съм злобен ама дано му заседне някоя косчица ядйки рибите :evil: :evil: :evil: днешния ден да се обяви траорен за форума :!:
Съгласен съм :!: :!: :!:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

mario и transki ribar зависта ходи по хората. Според мен всеки персонално си решава как да постъпи с хванатата риба !!! А хванете вие такива риби и тогава снимаите се с тях как ги пускате , а ти transki ribar и ти като гледам само ги пускаш , ама у вас в мивката ! http://forum.fishing-mania.com/album_pe ... er_id=1599 пък и те едни големииии.........
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Тука гледам има некви размеквания и опевания, но аз искам да попитам на каква стръв са хванати въпросните "жертви":)
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

ОК МЕСОКОМБИНАТА Е МАЛКО ПО НАДОЛУ ПО ПЪТЯ :wink:
Колко е зел колегата и колко аз :idea: Каква риба е зел той и каква АЗ :idea:
ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ФОРУМА Е МЕСАРСКИ :!: :!:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

daniel_g написа:mario и transki ribar зависта ходи по хората. Според мен всеки персонално си решава как да постъпи с хванатата риба !!! А хванете вие такива риби и тогава снимаите се с тях как ги пускате , а ти transki ribar и ти като гледам само ги пускаш , ама у вас в мивката ! http://forum.fishing-mania.com/album_pe ... er_id=1599 пък и те едни големииии.........

Не се ядосваи!!! Виж че единия още с памперс другия тепърва праи опити да го свали, ама вече дават акъл на старите и опитни рибари. :wink:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

С памперс ма къде ходим се повече от теб ловя :wink:
Като гледам и ти си месар-храниш многолюдна челяд сигурно-съдя по цвета на кожата :wink:

ceno като гледам галерията ти само проснати риби я у баня я у мивка,турай у буркани че зимата е длъга :lol: :lol:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Хем млад, хем нагъл а маи и мааааалко глупав. Не се притесняваи пич с годинките ще се съвземеш от тази депресия, Ама ако се размекнеш повечко мои и у лево да фанеш :lol: :lol: :lol:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Аре вземи вече да млъкнеш и да не СПАМИШ хубават тема бе драскач, трански рибар !!!
А като вземеш да ловиш кат на ceno cenov рибите , тогава ми говори за морал.
А ти голямата гордост - снимал се с 5 каракуди и 10-тина перки, 3 скобара у мифката . Кат та гледам не си се разпускал на уловената риба, дори не съм сигурен дали ти си я ловил !!!
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Не се пали бе Трънчо, нали става въпрос за некво израстване и възприемане на риболова като спорт , а не като средство за прехрана :wink: Колегите ще си вземат поука сигурно, като врътнат на същото място едно класическо капо другия път, а и тая риба като престои във фризера не става за нищо :lol:

А на "Маранзика" искам да му кажа - срамота е бе батка!! Ако сте гладни взимайте колкото за едно ядене!! Другото - обратно!! :idea:

Иначе сте направили добър риболов!!

Айде и умната другия път :wink:
aide nasluka
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Последен пост:
Да найстина да хванеш такива риби си е за поклон,НО да ги убиеш :?
ceno cenov- ти си поел към уево :wink: Можеш ги рибите ма яденето е важно за теб гледам :wink:
daniel_g-правя ти дуел уномоменто на мирна риба да видя кво толко се надуваш та да видиш тогаз колко ловя аз :wink: а да млъкна-трудно ще ме накараш

НАСЛУКА НА ВСИЧКИ :!:
Извинявам се за спама :!:
Последно промяна от TRANSKI RIBAR на Сря Юни 13, 2007 3:09 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

daniel_g написа:Аре вземи вече да млъкнеш и да не СПАМИШ хубават тема бе драскач, трански рибар !!!
А като вземеш да ловиш кат на ceno cenov рибите , тогава ми говори за морал.
А ти голямата гордост - снимал се с 5 каракуди и 10-тина перки, 3 скобара у мифката . Кат та гледам не си се разпускал на уловената риба, дори не съм сигурен дали ти си я ловил !!!
Остаи го пича нещо се е заблюдил. Сигурно през живота си не е ловил толкоз риба колкото аз съм пуснал само за последните 3 риболова :D :D :D

Трънски не обиждаи на кила че там вече се засегам :x
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

КОЛЕГИ РИБАРИ ! Не превръщайте форума и темите в безумни спорове и караници ! Все пак сме в България ! Всеки сам решава дали да си пусне рибата или да си я вземе ! Колегата който е пуснал снимките - не мислите ли че може да не бил сам , а да са били компания и това да им е общия риболов - не мислите ли ! има и други неща можеби дребни върху който човек трябва да помисли преди да пусне някоя тема или мнение ! Верно че е взел няколко риби , но не мислите ли че може да е хванал още повече и да е взел само тези , а другите да е пуснал ! КОЛЕГИ РИБАРИ - Призовавам ви , бадете по коректни кам сафорумниците си !
НАСЛУКА !!!
Заключено

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”