Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

ЕГАТИ ТАШАКА НА НИКОЛАЕВКА
Модератор: sapuna
- 
				Бат Мирче-5кила
- кандидат преподавател 
- Обратна връзка:
[quote="чуруликпенчо
Е, София си е София.Само море дето си нямате,ама нейсе,няма да отварям кофти теми..
Вашите продавачки /пички ли бяха или птички / може и да си траят ама тука гагаузите не турят такива зад тезгяха.Всички са отворковци,всички са пре-много информирани и няма водоем дето да не се избива рибата. За всяко място ще ти продадат нещо дето го нямаш,ей тъй на - от ход.
Пък за морския червей да не ти говоря....Живи мощи.
Не ,че не ги оправдавам,всеки си гони интереса,ама нека стоката да е по-читава. [/quote]
[/quote]
се си мислех,че аз сьм бати мизантропа,ама ти ме биеш по мноо фактори 

не знам сега да се успокоя ли,да се нервирам ли

я спокойно-се ше дое мачка за погачка

аз си имам един девиз-кой не ме аресва-да го ебем,кой ме аресва-два пьти!!!дрьж девиза и не се притеснявай за гагаузки далавери 

Е, София си е София.Само море дето си нямате,ама нейсе,няма да отварям кофти теми..
Вашите продавачки /пички ли бяха или птички / може и да си траят ама тука гагаузите не турят такива зад тезгяха.Всички са отворковци,всички са пре-много информирани и няма водоем дето да не се избива рибата. За всяко място ще ти продадат нещо дето го нямаш,ей тъй на - от ход.
Пък за морския червей да не ти говоря....Живи мощи.
Не ,че не ги оправдавам,всеки си гони интереса,ама нека стоката да е по-читава.
 [/quote]
[/quote]се си мислех,че аз сьм бати мизантропа,ама ти ме биеш по мноо фактори

аз си имам един девиз-кой не ме аресва-да го ебем,кой ме аресва-два пьти!!!дрьж девиза и не се притеснявай за гагаузки далавери

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".

- чуруликпенчо
- сериозен играч 
К'во да ти кажа брато,че да те успокоя.Виж хората к'ви риби хващат ,пък ние само си чешем езиците по форума. Ама то какво ли да ловим? По язовирите гъчканица и жега,в морето боклуджа/дребна илария/ и жега,на морска гара тук-там по някоя граца и пак жега. Е,не става така. Той,риболова е за удоволствие,а не за измъчване на тялото и душата.се си мислех,че аз сьм бати мизантропа,ама ти ме биеш по мноо фактори Laughing Laughing Laughing не знам сега да се успокоя ли,да се нервирам ли Laughing Laughing Laughing я спокойно-се ше дое мачка за погачка Wink Laughing
аз си имам един девиз-кой не ме аресва-да го ебем,кой ме аресва-два пьти!!!дрьж девиза и не се притеснявай за гагаузки далавери Laughing Laughing
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".

- 
				galin
- научил се да хвърля 
Re: ЕГАТИ ТАШАКА НА НИКОЛАЕВКА
ловихме на царевица и хранихме с българска храна. Аз мисля че успеха в риболова и късмета нямат нищо общо.maxmax написа:виждам че има по късметлии от мен...на кво я мъчихте пущината?!?
- 
				rikosheth
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Re: ЕГАТИ ТАШАКА НА НИКОЛАЕВКА
Галине, царевицата за амура-да, ама за толупите и ти знаеш , че стръвта на куката е от куртоазия особено при риболов с щекаgalin написа:ловихме на царевица и хранихме с българска храна. Аз мисля че успеха в риболова и късмета нямат нищо общо.maxmax написа:виждам че има по късметлии от мен...на кво я мъчихте пущината?!?

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- 
				rikosheth
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Съгласен! Само уточнявам да не би утре някой да намята царевици целенасочено за толупи и като не хване да те сърби д-то! 
Този път застанахме в куция сектор на язовира като гледаш от стената десния бряг, непосредствено след салкъмите има малко заливче, веднага след него бяхме разхвърляли циганията!
 като гледаш от стената десния бряг, непосредствено след салкъмите има малко заливче, веднага след него бяхме разхвърляли циганията! 

Този път застанахме в куция сектор на язовира
 като гледаш от стената десния бряг, непосредствено след салкъмите има малко заливче, веднага след него бяхме разхвърляли циганията!

- 
				galin
- научил се да хвърля 
от там имахте перфектна видимост към нас и трябва да сте видели цялото шоу,включително и колегите от дясната ни страна с джипа които за всеки удар бягаха към нас да гледат и снимат ваденето на рибите. Останаха замислени като видяха да вадя от устата на амура кука№16 и повод 0,15.Чакам да ми изпратят снимките и клиповете които ни направиха.Ти като си снимал случайно нямаш ли някоя снимка на стената да ми я пратиш

- 
				rikosheth
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
В интерес на истината тези които бяха точно на носа пред нас имаха направо места на ложите за представлението  Но и ние добре се забавлявахме, такова търчене по стената не бях гледал скоро
  Но и ние добре се забавлявахме, такова търчене по стената не бях гледал скоро  

Поздравления за риболова и мерси за шоуто!Само с/у 10 лв искрено се веселих 

Снимки нямам..само няколко от телефон, забравих фотото този път 

Ти мани другото, ама в тая жега доколкото видях от всички дето бяхте на стената само един беше с чадър...?! 

Поздравления за риболова и мерси за шоуто!Само с/у 10 лв искрено се веселих

Снимки нямам..само няколко от телефон, забравих фотото този път

Ти мани другото, ама в тая жега доколкото видях от всички дето бяхте на стената само един беше с чадър...?!

- 
				galin
- научил се да хвърля 
Червенит чадър беше на Жорката,а аз не разпънах моя защото пречи при ваденето на едри риби. Изгорял съм ужасно.Направо ми запалиха телефона от звънене и мейла от съобщения.тази събота там ще е пълно с народ и всички ще ме псуват че не са хванали,но не успях да разубедя нито един от колегите.ВСИЧКИ СА ОПТИМИСТИ

- 
				rikosheth
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Така ти се пада...толупи ша дърпаш докато хората се мъчат да фанат някоя таранка а?galin написа:а аз не разпънах моя защото пречи при ваденето на едри риби. Изгорял съм ужасно.

Я ми обясни защо чадъра пречи?
 каква е последователноста и техниката при вадене на такива риби с щека? Ако не те мързи да пишеш де
 каква е последователноста и техниката при вадене на такива риби с щека? Ако не те мързи да пишеш де 

- 
				galin
- научил се да хвърля 
Незнам дали забеляза че всеки път когато закачим риба се изправяхме в/у седялките на платформите а за да я кепчосаме се качвахме в/у самата стена на язовира. това се прави защото голямата риба вади 20-30 метра ластик и13метрова щека се оказва къса за да се доведе рибата до брега и се налага или да се качиш по-нависоко или да се отдалечиш,а ако там има и чадър се сещаш какво ще стане

- 
				rikosheth
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Т'ва ващо тегло никъде го нема ей..и после ще ми говорят , че шаранджийския риболов бил хамалогия  

ако съм те разбрал правилно чадъра ти пречи да се катериш по платформата а и цялата щека в един момент си право нагоре..или за топсета говорим само?
м/у другото на дъното ли ги ловиш или ....?

ако съм те разбрал правилно чадъра ти пречи да се катериш по платформата а и цялата щека в един момент си право нагоре..или за топсета говорим само?

м/у другото на дъното ли ги ловиш или ....?

- 
				rikosheth
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
От цялата работа по тая система най много ще намаже Стефан! 
Нищо не разбирам от щеки ама като се замисля не е ли по добре вместо да се катерите по платформите и вдигате щеките високо да направите обратно...да ги забиете във водата като условно казано върха на щеката да гони нивото на което се държи хванатата риба с което да намалите "натиска" в/у рибата? при по малък "натиск" няма ли да е по кротка или не става така?

Нищо не разбирам от щеки ама като се замисля не е ли по добре вместо да се катерите по платформите и вдигате щеките високо да направите обратно...да ги забиете във водата като условно казано върха на щеката да гони нивото на което се държи хванатата риба с което да намалите "натиска" в/у рибата? при по малък "натиск" няма ли да е по кротка или не става така?

неотричам,така е,но все пак мисля че това е най-спортменския начин за ловене на толостолоби защото голяма част се закачат за устата.Ти каде точно беше застанал? Мисля че те видях при Стефан миналата седмица
 неотричам,така е,но все пак мисля че това е най-спортменския начин за ловене на толостолоби защото голяма част се закачат за устата.Ти каде точно беше застанал? Мисля че те видях при Стефан миналата седмица