Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Зарган 2011
Заради такива ,не знам дали ще има желаещи да споделят.gogobogo написа:Аз като те гледам за тези 5 години от когато си регистриран с тези две мнения доста си споделял.mi4el написа:Днес след къмпинг ОАЗИС 50 бр.заргани поне половината 40+ сантиметра.Другите 3-ма приятели от групата бяха съответно със 64,37,21 бройки.Това от 10 до тъмно. Преди това бяхме на Маслен нос,1 риба за 1 4ас.
П.П. За сетен пат се убеждавам 4е бургазлии не оби4ат да споделят инфо.Има6е поне 5 групи от Бургас.
Аз там съм пораснал...
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мартин къде точно на синеморец. То там не става, навсякъде оградено, лошо място за риболов.
martin varna написа:Здравейте , от събота след 15ч. до понеделник сутринта-10ч. на Синеморец успях да хвана 147 бр. заргани. Много приятно време и страхотен риболов. :
Колега то е било направо

Тез 147 бр.за цялата Варненска група ли са,или само твойте?Щото явно ниии варналии много се изхвърляме

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Заградено е само едно място и то доста в дясно от тез скалиkostadin написа:Мартин къде точно на синеморец. То там не става, навсякъде оградено, лошо място за риболов.

но места там колкото искаш,а ако не те мързи да повървиш малко по плажа в дясно от Бутамята както и Силистар е на няколко километра от Синеморец
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- учете се от него
Между другото точно на най-заграденото с мрежи място, миналата година направих едни от най-резултатните си излети
Поне тогава мрежите бяха за лефер и не пречеха на заргана, но за тази година там не съм ходил и незнам 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Не можах да разбера добре въпроса-заграден е брега от строежи и огради и не може добре да се слиза по скалите...или морето отпред е заградено с мрежи-риболовни....или нито едното е вярно,нито другото...Това не ми стана ясно....Там съм ходил преди 20 години и не знам как изглеждат местата сега... 

Хем е заградено със строежи и огради, хем мрежите са до самия бряг!ivalpetkov написа:Не можах да разбера добре въпроса-заграден е брега от строежи и огради и не може добре да се слиза по скалите...или морето отпред е заградено с мрежи-риболовни....или нито едното е вярно,нито другото...Това не ми стана ясно....Там съм ходил преди 20 години и не знам как изглеждат местата сега...

- martin varna
- научил се да хвърля
На "селскиат борун"- точно под селото. И преди плажа "Липите"- след Синеморец посока Силистар.kostadin написа:Мартин къде точно на синеморец. То там не става, навсякъде оградено, лошо място за риболов.
- martin varna
- научил се да хвърля
Колега тези са само моите. Ако не вярваш проблема си е само твой. Не е хубаво да обиждаш някой който не познаваш че се е "изхвърлил". Всеки отговаря сам за себе си и аз лично не деля хората на Варналии и други.dobria1 написа:martin varna написа:Здравейте , от събота след 15ч. до понеделник сутринта-10ч. на Синеморец успях да хвана 147 бр. заргани. Много приятно време и страхотен риболов. :
Колега то е било направо
Тез 147 бр.за цялата Варненска група ли са,или само твойте?Щото явно ниии варналии много се изхвърляме![]()
![]()
-
- учете се от него
Те заради това за да не се получават такива недоразумения, както казва Киро - "снимки да видим, не че не си вярваме"
Инак на мен ми звучи напълно възможно за почти два дена риболов подобна бройка риби

Инак на мен ми звучи напълно възможно за почти два дена риболов подобна бройка риби

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- martin varna
- научил се да хвърля
Здрасти колега, аз почти не правя снимки защото не си нося фотото. За което от време на време съжалявам. Просто споделям информация. Всеки да си я оценява сам за себе си. Мисля че това е и смисъла на форума/ темата/.strijok написа:Те заради това за да не се получават такива недоразумения, както казва Киро - "снимки да видим, не че не си вярваме"![]()
Ще споделя още нещо за себе си. Аз около Варна не ходя за заргана или платерина поне от 7години. Риболовствам само на Синеморец. Някой колеги от Бургас може би познават Сашо- "шаранджията" от Синеморец / Вила Южен Бряг/при когото отсядам. Може да го питат ако не вярват.
Човек като иска да излъже ще намери начин да направи снимка с много заргани , може стара да качи или ще събере рибата на цялата група, а и други мурафети ще измисли. Трябва да си вярваме , а и важното е не колко риба точно е хваната, а да се разбере къде дава рибата. 5-6 дни съм болен и форума ми дава прекрасно инфо къде мога да е търся тези дни като се излекувам. Само дето малко са тези които информират.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
В подкрепа на колегата с улова от Синеморец- лично съм правил 150 за два дни,при това рибата вървеше на пресекулки-1 час дава ,после отслабва,после пак и така цял ден те занимава .Все пак е хубаво да има фото-поне другите от форума да изплакнат окото
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- новобранец
някои ходил ли е на маслен нос тази седмица