Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Зарган 2011

Мнение от onzinasi »

martin varna написа: Успех на всички. :finga: :drinkers:
Да ти се връща :lol:
Изображение
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

gogobogo написа:
mi4el написа:Днес след къмпинг ОАЗИС 50 бр.заргани поне половината 40+ сантиметра.Другите 3-ма приятели от групата бяха съответно със 64,37,21 бройки.Това от 10 до тъмно. Преди това бяхме на Маслен нос,1 риба за 1 4ас.
П.П. За сетен пат се убеждавам 4е бургазлии не оби4ат да споделят инфо.Има6е поне 5 групи от Бургас.
Аз като те гледам за тези 5 години от когато си регистриран с тези две мнения доста си споделял. :mrgreen:
Заради такива ,не знам дали ще има желаещи да споделят.
Аз там съм пораснал...
kostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kostadin »

Мартин къде точно на синеморец. То там не става, навсякъде оградено, лошо място за риболов.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

martin varna написа:Здравейте , от събота след 15ч. до понеделник сутринта-10ч. на Синеморец успях да хвана 147 бр. заргани. Много приятно време и страхотен риболов. :

Колега то е било направо
Изображение

Тез 147 бр.за цялата Варненска група ли са,или само твойте?Щото явно ниии варналии много се изхвърляме :lol: :lol: :lol:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

kostadin написа:Мартин къде точно на синеморец. То там не става, навсякъде оградено, лошо място за риболов.
Заградено е само едно място и то доста в дясно от тез скали :wink: Изображение

но места там колкото искаш,а ако не те мързи да повървиш малко по плажа в дясно от Бутамята както и Силистар е на няколко километра от Синеморец
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Между другото точно на най-заграденото с мрежи място, миналата година направих едни от най-резултатните си излети :wink: Поне тогава мрежите бяха за лефер и не пречеха на заргана, но за тази година там не съм ходил и незнам :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Не можах да разбера добре въпроса-заграден е брега от строежи и огради и не може добре да се слиза по скалите...или морето отпред е заградено с мрежи-риболовни....или нито едното е вярно,нито другото...Това не ми стана ясно....Там съм ходил преди 20 години и не знам как изглеждат местата сега... :roll:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

ivalpetkov написа:Не можах да разбера добре въпроса-заграден е брега от строежи и огради и не може добре да се слиза по скалите...или морето отпред е заградено с мрежи-риболовни....или нито едното е вярно,нито другото...Това не ми стана ясно....Там съм ходил преди 20 години и не знам как изглеждат местата сега... :roll:
Хем е заградено със строежи и огради, хем мрежите са до самия бряг! :wink: Въпреки всичко има достатъчно добри места за риболов край селото.
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

kostadin написа:Мартин къде точно на синеморец. То там не става, навсякъде оградено, лошо място за риболов.
На "селскиат борун"- точно под селото. И преди плажа "Липите"- след Синеморец посока Силистар.
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

dobria1 написа:
martin varna написа:Здравейте , от събота след 15ч. до понеделник сутринта-10ч. на Синеморец успях да хвана 147 бр. заргани. Много приятно време и страхотен риболов. :

Колега то е било направо
Изображение

Тез 147 бр.за цялата Варненска група ли са,или само твойте?Щото явно ниии варналии много се изхвърляме :lol: :lol: :lol:
Колега тези са само моите. Ако не вярваш проблема си е само твой. Не е хубаво да обиждаш някой който не познаваш че се е "изхвърлил". Всеки отговаря сам за себе си и аз лично не деля хората на Варналии и други.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Те заради това за да не се получават такива недоразумения, както казва Киро - "снимки да видим, не че не си вярваме" :wink:
Инак на мен ми звучи напълно възможно за почти два дена риболов подобна бройка риби :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

strijok написа:Те заради това за да не се получават такива недоразумения, както казва Киро - "снимки да видим, не че не си вярваме" :wink:
Инак на мен ми звучи напълно възможно за почти два дена риболов подобна бройка риби :D
Здрасти колега, аз почти не правя снимки защото не си нося фотото. За което от време на време съжалявам. Просто споделям информация. Всеки да си я оценява сам за себе си. Мисля че това е и смисъла на форума/ темата/.
Ще споделя още нещо за себе си. Аз около Варна не ходя за заргана или платерина поне от 7години. Риболовствам само на Синеморец. Някой колеги от Бургас може би познават Сашо- "шаранджията" от Синеморец / Вила Южен Бряг/при когото отсядам. Може да го питат ако не вярват.
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

Човек като иска да излъже ще намери начин да направи снимка с много заргани , може стара да качи или ще събере рибата на цялата група, а и други мурафети ще измисли. Трябва да си вярваме , а и важното е не колко риба точно е хваната, а да се разбере къде дава рибата. 5-6 дни съм болен и форума ми дава прекрасно инфо къде мога да е търся тези дни като се излекувам. Само дето малко са тези които информират.
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

В подкрепа на колегата с улова от Синеморец- лично съм правил 150 за два дни,при това рибата вървеше на пресекулки-1 час дава ,после отслабва,после пак и така цял ден те занимава .Все пак е хубаво да има фото-поне другите от форума да изплакнат окото
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
mitkomarinov9
новобранец
новобранец

Мнение от mitkomarinov9 »

някои ходил ли е на маслен нос тази седмица
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”