Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Зарган 2011

Мнение от gogobogo »

ivalpetkov написа:
srr.рибар написа:информация от колеги от Каварна на ТЮЛЕНОВО много заргана вчера :supz:
Рибата си е още по нашите брегове...и не се изтеглила.Вчера взехме добре на маслен нос въпреки че до обяд ни валя дъжд и беше адски гадно време - студено и с вълна. Имаше и дребосък,на моменти пред мен се завъртаха добри джуруми.Температурата на водата и наличието на дребосък показва,че ще е тук поне 10 дни още...
Означава че рибата си заминава колега за съжаление.
Изображение
КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Не съм казвал ,че няма да замине...просто е все още тука.Тя така или иначе ще си замине. :wink:
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

Просто от старите рибари знам, че рибата започне ли да издребнява значи е почнала да мигрира вече.Май това беше последния зарганориболов за тази година :cry:
Изображение
КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Така си е...все пак може мераклиите да се пробват-при наличие на добро време може да се пробват да изкарат по някое рибе ... :yawinkle:
Аз ако днес бях свободен бих опитал...за съжаление май ше ми е за последна вчерашната авантюра... :)
Постоянно в залива се връщаше по някоя гуменетка от някъде ,ама за какво бяха и какво бяха хванали-не знам :roll:
Вчера даваше както писалки така и много едри каиши....след обед повечето беше едро...
Днеска..днеска чакаме развръзката на сагата-зарган 2011 :lol:
Дано момчетата са взели по някоя риба ,че да закрият подобаващо... :)
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Еми да започна аз.Днес на Силистар времето беше хубаво.....Отново имаше повече Варненци от колкото Бургазлии.Аз за един час имам15бр. +2пуснати +1-2неотразени удара(това от10.45 до 11.45),В посочения интервал рибата вземаше на всяко хвърляне,като постепенно ударите се разредиха и аз също запалих.Незнам как е било преди това и следобяд.От там минах през Синеморец(от към плажа под гробищата) и Варвара.На Синеморец риба нямаше а на Варвара и хора.Толкова за днес.Не казвам че закривам щото все си мисля, че и др.седмица ако не е кофти времето ще се пробвам.
Наслука на всички колеги!
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Днес май вече ще трябва да се примирим с факта че зарганския приключва.За мен поне мн успешен.Пика беше в началото на ноември когато правех по 40-50 само отбрани каиши и то всеки ден до обед-това бяха последните дни от отпуската .Днес бях на маслен нос с Боната ,до обед 5 бр,тегава работа-след 13 часа завря от риба пред нас ,2 часа имаше яко скубане -така до 15 ч.после събрахме "капаните'' и газ за Бургас-размера преобладаващо дребно-сори сезона си отива
Изображение0488.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

balyk написа:Днес на Силистар времето беше хубаво.....Отново имаше повече Варненци от колкото Бургазлии
Колега,за днес не знам ,но вчера на обяд когато пристигахме след шматкания около Лозенец,имаше една варненска(ML),една шуменска Витара,и 10 -11 с регистрация ''А''коли. :D
Докато правехме прехода се разминахме с две групи доста разочаровани колеги недоволни от резултатите.Както и да е от 13.00 взе да дава от първите хвърляния.Даже си казах правя две последователни хвърляния без удар и сядам да обядвам-е ядох в15.45 :D ,и после до 16.30 само едно зарганче.Краен резултат 27бр преобладаващо дребен зарган.
Изображение
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Поздрави на всички за излетите :smt023 . Даде ли хубаво време , има шанс за риби и декември.
Изображение
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

На Маслен нос днес 20 броя мешано,както хубави заргани,така и дребосъци...Както каза bat stani68 имаше моменти в които завираше от риба,но за жалост пред нас не беше за 2 часа а за по 10 минути докато премине пасажа и после затишие...Имах много изтървани риби днес,незнайно защо.Сменях дължината на повода,размера на куката,но положението си остана същото до края на деня...
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Raptorr написа:На Маслен нос днес 20 броя мешано,както хубави заргани,така и дребосъци...Както каза bat stani68 имаше моменти в които завираше от риба,но за жалост пред нас не беше за 2 часа а за по 10 минути докато премине пасажа и после затишие...Имах много изтървани риби днес,незнайно защо.Сменях дължината на повода,размера на куката,но положението си остана същото до края на деня...

Просто рибата беше дребна и не ''вземаше '' както трябва-голямо надлъгване беше
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Малко снимки от вчера:пристигаме

Изображение

Розовата група дъни надясно
Изображение
Наляво ''затишие"
Изображение
Атова е моята позиция- навтория етаж :mrgreen:
Изображение
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

КИРО написа:
onzinasi написа:Tуй месечната норма или екипна работа неразбрахххххххх. :wink: :wink: :wink:
Еднодневна норма на калпак бре. :evil:
Преди време ти разпрявах че не чуваш ко ти пей радиото.
Днес групата се връща от Силистар с по 50 бр на калпак най-малко. :wink:
И това е само за днес де.

И хич не се отказвайте,че тепърва времето се оправя.
Това че рибата ще си замине - ясно.
Въпроса е кога.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
svetvelk
новобранец
новобранец

Мнение от svetvelk »

Здравейте и от мен! отговарям на колегата от Варна Силистар 0т 11 00 до 16.15 12бр. среден зарган потъваща повод 0.12 фк дължина около 2м. Пипаше леко.Закриваме сезона и чакаме новия! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

bat stani68 написа:
Raptorr написа:На Маслен нос днес 20 броя мешано,както хубави заргани,така и дребосъци...Както каза bat stani68 имаше моменти в които завираше от риба,но за жалост пред нас не беше за 2 часа а за по 10 минути докато премине пасажа и после затишие...Имах много изтървани риби днес,незнайно защо.Сменях дължината на повода,размера на куката,но положението си остана същото до края на деня...

Просто рибата беше дребна и не ''вземаше '' както трябва-голямо надлъгване беше
Абе и това си го имаше,но и големи риби се откачаха.Както и да е,свършла работа.бат стани като ти гледам снимките сте били от другата страна,откъм поделението.Ние бяхме на рибарското селище срещу таляна и учудващо цял ден бяхме сами...Имаше още 3-ма в далечината,но те дойдоха късно.На мен това ми беше третото закриване на сезона :lol: но не казвам,че е последно защото като гледам прогнозата за другата седмица,може да има пак :axe:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

:
svetvelk написа:Здравейте и от мен! отговарям на колегата от Варна Силистар 0т 11 00 до 16.15 12бр. среден зарган потъваща повод 0.12 фк дължина около 2м. Пипаше леко.Закриваме сезона и чакаме новия! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
АКО,колегите решат да пишат тука и да си кажат тайните,
може би ще се види за какво иде реч.
Аз по скали поради здравословни проблеми вече не се катеря.
Имам информация,гледам да ви я поднеса лееекинко.
Другия вариянт е - да не пиша. :D
Заргана не ми е любим риболов де.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”