Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- gogobogo
- кандидат преподавател
Re: Зарган 2011
Означава че рибата си заминава колега за съжаление.ivalpetkov написа:Рибата си е още по нашите брегове...и не се изтеглила.Вчера взехме добре на маслен нос въпреки че до обяд ни валя дъжд и беше адски гадно време - студено и с вълна. Имаше и дребосък,на моменти пред мен се завъртаха добри джуруми.Температурата на водата и наличието на дребосък показва,че ще е тук поне 10 дни още...srr.рибар написа:информация от колеги от Каварна на ТЮЛЕНОВО много заргана вчера

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Не съм казвал ,че няма да замине...просто е все още тука.Тя така или иначе ще си замине. 

- gogobogo
- кандидат преподавател
Просто от старите рибари знам, че рибата започне ли да издребнява значи е почнала да мигрира вече.Май това беше последния зарганориболов за тази година 

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Така си е...все пак може мераклиите да се пробват-при наличие на добро време може да се пробват да изкарат по някое рибе ... 
Аз ако днес бях свободен бих опитал...за съжаление май ше ми е за последна вчерашната авантюра...
Постоянно в залива се връщаше по някоя гуменетка от някъде ,ама за какво бяха и какво бяха хванали-не знам
Вчера даваше както писалки така и много едри каиши....след обед повечето беше едро...
Днеска..днеска чакаме развръзката на сагата-зарган 2011
Дано момчетата са взели по някоя риба ,че да закрият подобаващо...

Аз ако днес бях свободен бих опитал...за съжаление май ше ми е за последна вчерашната авантюра...

Постоянно в залива се връщаше по някоя гуменетка от някъде ,ама за какво бяха и какво бяха хванали-не знам

Вчера даваше както писалки така и много едри каиши....след обед повечето беше едро...
Днеска..днеска чакаме развръзката на сагата-зарган 2011

Дано момчетата са взели по някоя риба ,че да закрият подобаващо...

Еми да започна аз.Днес на Силистар времето беше хубаво.....Отново имаше повече Варненци от колкото Бургазлии.Аз за един час имам15бр. +2пуснати +1-2неотразени удара(това от10.45 до 11.45),В посочения интервал рибата вземаше на всяко хвърляне,като постепенно ударите се разредиха и аз също запалих.Незнам как е било преди това и следобяд.От там минах през Синеморец(от към плажа под гробищата) и Варвара.На Синеморец риба нямаше а на Варвара и хора.Толкова за днес.Не казвам че закривам щото все си мисля, че и др.седмица ако не е кофти времето ще се пробвам.
Наслука на всички колеги!
Наслука на всички колеги!
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Днес май вече ще трябва да се примирим с факта че зарганския приключва.За мен поне мн успешен.Пика беше в началото на ноември когато правех по 40-50 само отбрани каиши и то всеки ден до обед-това бяха последните дни от отпуската .Днес бях на маслен нос с Боната ,до обед 5 бр,тегава работа-след 13 часа завря от риба пред нас ,2 часа имаше яко скубане -така до 15 ч.после събрахме "капаните'' и газ за Бургас-размера преобладаващо дребно-сори сезона си отива
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- ще става разбирач
Колега,за днес не знам ,но вчера на обяд когато пристигахме след шматкания около Лозенец,имаше една варненска(ML),една шуменска Витара,и 10 -11 с регистрация ''А''коли.balyk написа:Днес на Силистар времето беше хубаво.....Отново имаше повече Варненци от колкото Бургазлии

Докато правехме прехода се разминахме с две групи доста разочаровани колеги недоволни от резултатите.Както и да е от 13.00 взе да дава от първите хвърляния.Даже си казах правя две последователни хвърляния без удар и сядам да обядвам-е ядох в15.45

- cecodevil
- сериозен играч
Поздрави на всички за излетите
. Даде ли хубаво време , има шанс за риби и декември.

На Маслен нос днес 20 броя мешано,както хубави заргани,така и дребосъци...Както каза bat stani68 имаше моменти в които завираше от риба,но за жалост пред нас не беше за 2 часа а за по 10 минути докато премине пасажа и после затишие...Имах много изтървани риби днес,незнайно защо.Сменях дължината на повода,размера на куката,но положението си остана същото до края на деня...
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Raptorr написа:На Маслен нос днес 20 броя мешано,както хубави заргани,така и дребосъци...Както каза bat stani68 имаше моменти в които завираше от риба,но за жалост пред нас не беше за 2 часа а за по 10 минути докато премине пасажа и после затишие...Имах много изтървани риби днес,незнайно защо.Сменях дължината на повода,размера на куката,но положението си остана същото до края на деня...
Просто рибата беше дребна и не ''вземаше '' както трябва-голямо надлъгване беше
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- ще става разбирач
Малко снимки от вчера:пристигаме

Розовата група дъни надясно

Наляво ''затишие"

Атова е моята позиция- навтория етаж

Розовата група дъни надясно
Наляво ''затишие"
Атова е моята позиция- навтория етаж

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Преди време ти разпрявах че не чуваш ко ти пей радиото.КИРО написа:Еднодневна норма на калпак бре.onzinasi написа:Tуй месечната норма или екипна работа неразбрахххххххх.![]()
![]()
Днес групата се връща от Силистар с по 50 бр на калпак най-малко.

И това е само за днес де.
И хич не се отказвайте,че тепърва времето се оправя.
Това че рибата ще си замине - ясно.
Въпроса е кога.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Здравейте и от мен! отговарям на колегата от Варна Силистар 0т 11 00 до 16.15 12бр. среден зарган потъваща повод 0.12 фк дължина около 2м. Пипаше леко.Закриваме сезона и чакаме новия!

Абе и това си го имаше,но и големи риби се откачаха.Както и да е,свършла работа.бат стани като ти гледам снимките сте били от другата страна,откъм поделението.Ние бяхме на рибарското селище срещу таляна и учудващо цял ден бяхме сами...Имаше още 3-ма в далечината,но те дойдоха късно.На мен това ми беше третото закриване на сезонаbat stani68 написа:Raptorr написа:На Маслен нос днес 20 броя мешано,както хубави заргани,така и дребосъци...Както каза bat stani68 имаше моменти в които завираше от риба,но за жалост пред нас не беше за 2 часа а за по 10 минути докато премине пасажа и после затишие...Имах много изтървани риби днес,незнайно защо.Сменях дължината на повода,размера на куката,но положението си остана същото до края на деня...
Просто рибата беше дребна и не ''вземаше '' както трябва-голямо надлъгване беше

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
:
може би ще се види за какво иде реч.
Аз по скали поради здравословни проблеми вече не се катеря.
Имам информация,гледам да ви я поднеса лееекинко.
Другия вариянт е - да не пиша.
Заргана не ми е любим риболов де.
АКО,колегите решат да пишат тука и да си кажат тайните,svetvelk написа:Здравейте и от мен! отговарям на колегата от Варна Силистар 0т 11 00 до 16.15 12бр. среден зарган потъваща повод 0.12 фк дължина около 2м. Пипаше леко.Закриваме сезона и чакаме новия!![]()
![]()
може би ще се види за какво иде реч.
Аз по скали поради здравословни проблеми вече не се катеря.
Имам информация,гледам да ви я поднеса лееекинко.
Другия вариянт е - да не пиша.

Заргана не ми е любим риболов де.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА