Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Raptorr
фен клуб-скобар

Re: Зарган 2011

Мнение от Raptorr »

На Маслен нос 3-ма човека по 20-тина риби направихме :) имаше доста дребни,но и хубави заргани излязоха.
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Аз съм на мнението на колегата Julia_sb.Закона или го спазваш ли не.Съжелявам ако някои колеги се почувстват "МАЛКО" бракониери но това е истината."Крадеца вика дръжте крадеца"Ако всички си спазваме закона, какъв ли би бил обществения натиск върху "тия с мрежите" дали бихте ги подминавали както сега.Дали те самите биха се чувствали така недосегаеми и ненаказани както сега? Всеки сам си решава .Много се е говорело ама не е за темата...
Наслука на всички, които ще се пробват утре!
Колкото до Варна нямам информация някой да е изкарал нещо нито на буните, нито на Кранево днес,като уточнявам, че инфото ми е по телефона аз бях на работа
Аватар
vankony
новобранец
новобранец

Мнение от vankony »

На Кранево от 13ч до към 16 и кусур само една писалка ,която хвана аверчето ми и тя се откачи някъде по тетраподите и отиде да ръсте.Двама колеги преди нас от сутринта 1 бр...криза ,ама поне времето беше идеално ,хубаво разпуснахме :finga:
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Аз тънко да попитам к'во става с тоя Райски залив до Созопол ,че нещо изчезна тука от темата а мястото хич не е кофти
kuzmich
новобранец
новобранец

Мнение от kuzmich »

Съгласен съм с мнението на колегите - маломерната риба е по-добре да се пуска и го правя в повечето случаи когато е възможно. Но относно съветите на колегата julia_sb - като ти е сладък по-дребния иди си купи от магазина - категорично не съм съгласен. Най-голямата глупост която може да се направи е това. Иди си купи и догодина тоя дето го е уловил ще разпъне не 1 километър мрежи а 5 километра - щото върви дребния зарган, търсят го - елементарната логика на пазара. По-добре колегата да си оставя малките - струва ми се че щетите ще са по-малки. Като не искате да се лови маломерна риба - НЕ КУПУВАЙТЕ МАЛОМЕРНА РИБА ОТ МАГАЗИНА!!! Каквато и да е, без значение дали е морска или речна - НЕ Я КУПУВАЙТЕ!. Това можем да направим, така че утре да им е безинтересно да разпъват мрежи за маломерна риба.
А относно това какво трябвало да прави държавата и държавните органи - това действително е друга тема.
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

В събота на Синеморец от сутринта до 12ч. нито една риба :butthead: . А морето идеално.Май за тази година толкоз!!! Айде наздраве и весели празници :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
coldy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от coldy »

balyk написа:Аз тънко да попитам к'во става с тоя Райски залив до Созопол ,че нещо изчезна тука от темата а мястото хич не е кофти
Здравей колега, когато морето дава, и на "Райският залив" дава. Не съм ходил от септември там, но когато минавах ноември не бе заставал никой на скалата.

Септември забелязах, че на скалите отсреща (под хотела) също застават бомбардировачи и там определено има повече място за повече хора, от колкото на скалата така позната на всички.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Късно е за Райски залив вече..миграциите на рибата минават главно през и покрай силно издадените носове....Райския е много навътре....там -септември и октомври....сега-няма никой вътре....
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Вчера на 03.12. на Тюленово от 07.00 до 11.30 ч. 19 бр. среди размери 3 бр. едри и 5-6 дребни върнати обратно. Днес кофти южен вятър за 2 часа 4 бр. подарени на един дядо :D .
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Аиде здрасти и от моита бригада-днес бяхме акостирали на Варвара рано сутринта-аз Бат стани,Къдравия и Боната.Почна добре утрото после мн се разредиха ударите-но пък се радвахме на чудесния ден,направихме по 25-30 риби и с това закрихме зарганския :x
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Привет на всички!Благодаря на колегите Колди и Ивал Петков за отговорите!
Днес бяхме на Силистар.Морето беше тавица.До обяд никаква риба.Към 13.30 се завъртя голям пасаж дребен зарган на повърхноста.Хващаш пускаш,хващаш пускаш и така до около
15.20 и трябавше да палим.Риба нито сме броили нито сме вземали (все си бяха един калъп джуджета).Всичко на плаваща и бавнопотъваща бомбарада.Мисля, че това ми беше за тази година.Наслука на всички, които продължават!
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

bat stani68 написа:Аиде здрасти и от моита бригада-днес бяхме акостирали на
Като за закриване е добре ве Бат Стани.
П.с. Само не разбрах кво е тва продуктово позициониране с първата снимка? :lol: :lol: :lol:
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

карид написа:
П.с. Само не разбрах кво е тва продуктово позициониране с първата снимка? :lol: :lol: :lol:
Мчи това е дружката в студените дни хехе :axe:
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

bat stani68 написа:
карид написа:
Мчи това е дружката в студените дни хехе :axe:
Аде да напрайм едно общо запиване между Коледа и Нова Година, а ?
Така и така правим месечни рибарски "сбирки" - може да се "сберем" :drinkers: :drinkers: :drinkers:
зимата е дълга :lol:
petkov_ivan
новобранец
новобранец

Мнение от petkov_ivan »

Здравейте, днес на Тюленово от 14.00 до 16.00 20 бр. среден размер.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”