Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
На Маслен нос 3-ма човека по 20-тина риби направихме
имаше доста дребни,но и хубави заргани излязоха.

Аз съм на мнението на колегата Julia_sb.Закона или го спазваш ли не.Съжелявам ако някои колеги се почувстват "МАЛКО" бракониери но това е истината."Крадеца вика дръжте крадеца"Ако всички си спазваме закона, какъв ли би бил обществения натиск върху "тия с мрежите" дали бихте ги подминавали както сега.Дали те самите биха се чувствали така недосегаеми и ненаказани както сега? Всеки сам си решава .Много се е говорело ама не е за темата...
Наслука на всички, които ще се пробват утре!
Колкото до Варна нямам информация някой да е изкарал нещо нито на буните, нито на Кранево днес,като уточнявам, че инфото ми е по телефона аз бях на работа
Наслука на всички, които ще се пробват утре!
Колкото до Варна нямам информация някой да е изкарал нещо нито на буните, нито на Кранево днес,като уточнявам, че инфото ми е по телефона аз бях на работа
На Кранево от 13ч до към 16 и кусур само една писалка ,която хвана аверчето ми и тя се откачи някъде по тетраподите и отиде да ръсте.Двама колеги преди нас от сутринта 1 бр...криза ,ама поне времето беше идеално ,хубаво разпуснахме 

Аз тънко да попитам к'во става с тоя Райски залив до Созопол ,че нещо изчезна тука от темата а мястото хич не е кофти
Съгласен съм с мнението на колегите - маломерната риба е по-добре да се пуска и го правя в повечето случаи когато е възможно. Но относно съветите на колегата julia_sb - като ти е сладък по-дребния иди си купи от магазина - категорично не съм съгласен. Най-голямата глупост която може да се направи е това. Иди си купи и догодина тоя дето го е уловил ще разпъне не 1 километър мрежи а 5 километра - щото върви дребния зарган, търсят го - елементарната логика на пазара. По-добре колегата да си оставя малките - струва ми се че щетите ще са по-малки. Като не искате да се лови маломерна риба - НЕ КУПУВАЙТЕ МАЛОМЕРНА РИБА ОТ МАГАЗИНА!!! Каквато и да е, без значение дали е морска или речна - НЕ Я КУПУВАЙТЕ!. Това можем да направим, така че утре да им е безинтересно да разпъват мрежи за маломерна риба.
А относно това какво трябвало да прави държавата и държавните органи - това действително е друга тема.
А относно това какво трябвало да прави държавата и държавните органи - това действително е друга тема.
- martin varna
- научил се да хвърля
В събота на Синеморец от сутринта до 12ч. нито една риба
. А морето идеално.Май за тази година толкоз!!! Айде наздраве и весели празници

- coldy
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей колега, когато морето дава, и на "Райският залив" дава. Не съм ходил от септември там, но когато минавах ноември не бе заставал никой на скалата.balyk написа:Аз тънко да попитам к'во става с тоя Райски залив до Созопол ,че нещо изчезна тука от темата а мястото хич не е кофти
Септември забелязах, че на скалите отсреща (под хотела) също застават бомбардировачи и там определено има повече място за повече хора, от колкото на скалата така позната на всички.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Късно е за Райски залив вече..миграциите на рибата минават главно през и покрай силно издадените носове....Райския е много навътре....там -септември и октомври....сега-няма никой вътре....
Вчера на 03.12. на Тюленово от 07.00 до 11.30 ч. 19 бр. среди размери 3 бр. едри и 5-6 дребни върнати обратно. Днес кофти южен вятър за 2 часа 4 бр. подарени на един дядо
.

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Аиде здрасти и от моита бригада-днес бяхме акостирали на Варвара рано сутринта-аз Бат стани,Къдравия и Боната.Почна добре утрото после мн се разредиха ударите-но пък се радвахме на чудесния ден,направихме по 25-30 риби и с това закрихме зарганския 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Привет на всички!Благодаря на колегите Колди и Ивал Петков за отговорите!
Днес бяхме на Силистар.Морето беше тавица.До обяд никаква риба.Към 13.30 се завъртя голям пасаж дребен зарган на повърхноста.Хващаш пускаш,хващаш пускаш и така до около
15.20 и трябавше да палим.Риба нито сме броили нито сме вземали (все си бяха един калъп джуджета).Всичко на плаваща и бавнопотъваща бомбарада.Мисля, че това ми беше за тази година.Наслука на всички, които продължават!
Днес бяхме на Силистар.Морето беше тавица.До обяд никаква риба.Към 13.30 се завъртя голям пасаж дребен зарган на повърхноста.Хващаш пускаш,хващаш пускаш и така до около
15.20 и трябавше да палим.Риба нито сме броили нито сме вземали (все си бяха един калъп джуджета).Всичко на плаваща и бавнопотъваща бомбарада.Мисля, че това ми беше за тази година.Наслука на всички, които продължават!
Като за закриване е добре ве Бат Стани.bat stani68 написа:Аиде здрасти и от моита бригада-днес бяхме акостирали на
П.с. Само не разбрах кво е тва продуктово позициониране с първата снимка?

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Мчи това е дружката в студените дни хехекарид написа:Като за закриване е добре ве Бат Стани.bat stani68 написа:Аиде здрасти и от моита бригада-днес бяхме акостирали на
П.с. Само не разбрах кво е тва продуктово позициониране с първата снимка?![]()
![]()

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Аде да напрайм едно общо запиване между Коледа и Нова Година, а ?bat stani68 написа:Мчи това е дружката в студените дни хехекарид написа:Като за закриване е добре ве Бат Стани.bat stani68 написа:Аиде здрасти и от моита бригада-днес бяхме акостирали на
П.с. Само не разбрах кво е тва продуктово позициониране с първата снимка?![]()
![]()
Така и така правим месечни рибарски "сбирки" - може да се "сберем"

зимата е дълга

-
- новобранец
Здравейте, днес на Тюленово от 14.00 до 16.00 20 бр. среден размер.