ЕГАТИ ТАШАКА НА НИКОЛАЕВКА

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

galin написа:Да се включа ли пак в спораааа,да не се ли включааааа???????????? :?: :?: :?: :D :D :D
Че то спор няма, ама ако не си се уморил да държиш оня "гръмотвод" високо в облаците....давай! :wink:
Историята помни и по силни излети откъм извадени риби...тая събота и вие скучахте леееееко! :roll:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
|CL|NIKI
новобранец
новобранец

Мнение от |CL|NIKI »

Няма ли да се похвалите пак от Николаевка? Или май 5те мрежи не хванаха нищо камоли вие?:):):):):)???
Аватар
yanev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от yanev »

|CL|NIKI написа:Няма ли да се похвалите пак от Николаевка? Или май 5те мрежи не хванаха нищо камоли вие?:):):):):)???
кое ти е смешно колега?че не са хванали ли?а ти?
alex_teo
новобранец
новобранец

Мнение от alex_teo »

|CL|NIKI написа:Няма ли да се похвалите пак от Николаевка? Или май 5те мрежи не хванаха нищо камоли вие?:):):):):)???
Неразбирам тази ирония колега :?:
Да тези, които са на стената, с дългите колове ловим риба. Не ми се вярва да мислиш, че на нас ни излиза по-евтин риболова, навярно е точно обратното. Това хоби стана скъпо, а и ще става все по-скъпо удоволтсвие.
Бях на стената на 03.08 и отново хванах риба, един тостолоб в 7 часа около 6 кг. Същият потроши 2 и 3 коляно от топсета, но все пак успях да го кепчосам. По липса на резервен топсет набутах потрошените парчета едно в друго, колкото да се затегнат и с такъв импровизиран прът продължих риболова. До 13.30 имах още 12 закачени и неизвадени риби , две от тях държах на кукато по около час.
Не всичко се свежда до кг. уловена риба, адреналина и мускулната треска от борбата с тези надхитрили ме риби, това е за мен удоволствието от риболова. И повод да потърся грешките си.
Язовира си заслужава посешенията, но може би някои от нас трябва да тръгват с по-малка кошница към него :wink:
galin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin »

За мен трябва да знааеш две неща:първото е че аз винаги хващам и второто е че вече не разказвам по форумите какво и как съм хванал защото предния път като разказах и стената се напълни с дънари които естественно нямаха улов но съвсем успешно ни пречеха
|CL|NIKI
новобранец
новобранец

Мнение от |CL|NIKI »

Браво - все така да ви върви:)
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Да,ама тебе не те оплюват като си криеш местата, а мене ме изкараха какъв ли не. Явно отново /без да искам/ ще повдигна темата за двойния стандарт . Е,приемам ,че за състезателите по риболов може всичко да минава ,просто ей така.Като при истинските спортисти. Ау-у-у-у-у ,май току-що спамосах толкова интересна тема. Или поне интересно заглавие.......
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Аз пък не хванах,но си изкарах чудничко.Това да не си тваря мозъчето с
ежедневни раб. проблеми си е рай за мен.Следващия път ще хвана какво
толкова се случило,че не се е закачила риба.А щях да забравя отново се правихме на буклокчии :evil: ,може би единствено заради това ще сменя дестинацията.Няма такава простотия,явно колкото сме упорити всеки път да чистим другите са три пъти по отгоре в осирането.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”