Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неделен релакс на яз.Студен кладенец.
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Неделен релакс на яз.Студен кладенец.
georgi30 написа:antivik написа:Сега малко пояснения и от ме, не успях да филмирам що в последния момент ме сюрпризираха с променен час за тръгване и в бързината освен антерия за валежи забравих и апарата с триногата, та операторската работа ми се размина, а на телефоня беше дадена височайшата задача да озвучи компанията.
.......................................................................................................................
Вики аз се бъзикам с Тончо-Бомбончо!Но миналата събота найстина си забравих за тебе пък и го реших спонтанно в 9 часа, но на Тони му писах да направим излета на Генералския в събота не в неделя но той ми писа че сте имал работа а и Петето бил на работа.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- antivik
- кандидат преподавател
Че то до 26-ти има цяла седмица...па и до края на тази може би ще се оборудвам и аз с таквоз "животно"-фидер да пробвам да науча нещо от новите течения. Па ти на този Корен може да си осигуриш най-сигурната стръв-тротилни пресовки и се викаgeorgi30 написа:Тони понеже си много на ясно че аз не работя с такива уреди като фидер и затова ми предлагаш такъв двубой нали?Но все пак не ми пречи да сложа една обикновена пружина и да те разбия.Проблема е че на 26-ти изчезвам за 10 дена на купон около Корен.Тази година усещаш ли че имаме само един-два риболова заедно.Трябва да направим преди да застуди още един или на Ивито или на Русалско за 2-3 вечера всички заедно, ако нямате напротив де?Между другото такива приказки ги чувах и преди онова състезание когато станах втори, и ония агенти така говореха но после само мълчаха с наведени глави.Сега на 22-ри ме поканиха пак, искат реванш!Но точно тогава съм дежурен.

Иначе винаги готов да си спретне едно общо преди падането на температурите.

- Антон Тонев
- сериозен играч
И за какво ти е Фидер.Ти видя твойто Шшшшшшимано как му се гъне върха.Не ти трябва изобщо.Използвай си мача като фидер.Е, трябва да внимаваш за грамажа на хранилките, но пък не си малък да ти давам съвети.antivik написа:Че то до 26-ти има цяла седмица...па и до края на тази може би ще се оборудвам и аз с таквоз "животно"-фидер да пробвам да науча нещо от новите течения. Па ти на този Корен може да си осигуриш най-сигурната стръв-тротилни пресовки и се викаgeorgi30 написа:Тони понеже си много на ясно че аз не работя с такива уреди като фидер и затова ми предлагаш такъв двубой нали?Но все пак не ми пречи да сложа една обикновена пружина и да те разбия.Проблема е че на 26-ти изчезвам за 10 дена на купон около Корен.Тази година усещаш ли че имаме само един-два риболова заедно.Трябва да направим преди да застуди още един или на Ивито или на Русалско за 2-3 вечера всички заедно, ако нямате напротив де?Между другото такива приказки ги чувах и преди онова състезание когато станах втори, и ония агенти така говореха но после само мълчаха с наведени глави.Сега на 22-ри ме поканиха пак, искат реванш!Но точно тогава съм дежурен..
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Антон Тонев написа:И за какво ти е Фидер.Ти видя твойто Шшшшшшимано как му се гъне върха.Не ти трябва изобщо.Използвай си мача като фидер.Е, трябва да внимаваш за грамажа на хранилките, но пък не си малък да ти давам съвети.antivik написа:....................................................
Че то до 26-ти има цяла седмица...па и до края на тази може би ще се оборудвам и аз с таквоз "животно"-фидер да пробвам да науча нещо от новите течения. Па ти на този Корен може да си осигуриш най-сигурната стръв-тротилни пресовки и се вика.

- antivik
- кандидат преподавател

- Vesko1
- сериозен играч
Ей....фалшификаторррр такъв.....antivik написа:Веско и Пешето от скромност са пуснали фалшива снимка на щуклето. С голям зор и хакерски умения успях да се докопам до оригинала и сега го споделям с целокупнйи рибарскйи народ.
![]()
http://picbg.net/u/50558/34509/666430.jpg

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.