Неделен релакс на яз.Студен кладенец.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Неделен релакс на яз.Студен кладенец.

Мнение от antivik »

georgi30 написа:
antivik написа:Сега малко пояснения и от ме, не успях да филмирам що в последния момент ме сюрпризираха с променен час за тръгване и в бързината освен антерия за валежи забравих и апарата с триногата, та операторската работа ми се размина, а на телефоня беше дадена височайшата задача да озвучи компанията.

.......................................................................................................................
Вики аз се бъзикам с Тончо-Бомбончо!Но миналата събота найстина си забравих за тебе пък и го реших спонтанно в 9 часа, но на Тони му писах да направим излета на Генералския в събота не в неделя но той ми писа че сте имал работа а и Петето бил на работа.
:( Е те така сме се разминали, и аз до към 8-8,30чаках информация, на края ме хванаха дяволите и отпраших към "Генералския" да скубя шаранета/па и да го видя що за стока е/.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

georgi30 написа:Тони понеже си много на ясно че аз не работя с такива уреди като фидер и затова ми предлагаш такъв двубой нали?Но все пак не ми пречи да сложа една обикновена пружина и да те разбия.Проблема е че на 26-ти изчезвам за 10 дена на купон около Корен.Тази година усещаш ли че имаме само един-два риболова заедно.Трябва да направим преди да застуди още един или на Ивито или на Русалско за 2-3 вечера всички заедно, ако нямате напротив де?Между другото такива приказки ги чувах и преди онова състезание когато станах втори, и ония агенти така говореха но после само мълчаха с наведени глави.Сега на 22-ри ме поканиха пак, искат реванш!Но точно тогава съм дежурен.
Че то до 26-ти има цяла седмица...па и до края на тази може би ще се оборудвам и аз с таквоз "животно"-фидер да пробвам да науча нещо от новите течения. Па ти на този Корен може да си осигуриш най-сигурната стръв-тротилни пресовки и се вика :lol: .
Иначе винаги готов да си спретне едно общо преди падането на температурите. :drinkers:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:
georgi30 написа:Тони понеже си много на ясно че аз не работя с такива уреди като фидер и затова ми предлагаш такъв двубой нали?Но все пак не ми пречи да сложа една обикновена пружина и да те разбия.Проблема е че на 26-ти изчезвам за 10 дена на купон около Корен.Тази година усещаш ли че имаме само един-два риболова заедно.Трябва да направим преди да застуди още един или на Ивито или на Русалско за 2-3 вечера всички заедно, ако нямате напротив де?Между другото такива приказки ги чувах и преди онова състезание когато станах втори, и ония агенти така говореха но после само мълчаха с наведени глави.Сега на 22-ри ме поканиха пак, искат реванш!Но точно тогава съм дежурен.
Че то до 26-ти има цяла седмица...па и до края на тази може би ще се оборудвам и аз с таквоз "животно"-фидер да пробвам да науча нещо от новите течения. Па ти на този Корен може да си осигуриш най-сигурната стръв-тротилни пресовки и се вика :lol: .
Иначе винаги готов да си спретне едно общо преди падането на температурите. :drinkers:
И за какво ти е Фидер.Ти видя твойто Шшшшшшимано как му се гъне върха.Не ти трябва изобщо.Използвай си мача като фидер.Е, трябва да внимаваш за грамажа на хранилките, но пък не си малък да ти давам съвети.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:
antivik написа:....................................................
И за какво ти е Фидер.Ти видя твойто Шшшшшшимано как му се гъне върха.Не ти трябва изобщо.Използвай си мача като фидер.Е, трябва да внимаваш за грамажа на хранилките, но пък не си малък да ти давам съвети.
:twisted: Аха да се внимава само за грамажа ли....сал де ако се скапе 100 и кусур каймета хвръкват по дяволите, а при Дидо Филстарските фидери за начинаещи са по 30-40 каймета, та по-добре да си има едно в торбето и да ме не е страх да напрая някой гаф, хеле след кат поемем малко муза от новата ти придобивка/четирикраката/, де я сефтосахме :wink: :drinkers:
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:lol: Веско и Пешето от скромност са пуснали фалшива снимка на щуклето. С голям зор и хакерски умения успях да се докопам до оригинала и сега го споделям с целокупнйи рибарскйи народ. :lol:
Изображение
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа::lol: Веско и Пешето от скромност са пуснали фалшива снимка на щуклето. С голям зор и хакерски умения успях да се докопам до оригинала и сега го споделям с целокупнйи рибарскйи народ. :lol:
http://picbg.net/u/50558/34509/666430.jpg
Ей....фалшификаторррр такъв..... :lol:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”