НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: НЕ НА ЦИГАРИТЕ

Мнение от angel81 »

цигарите нямат нищо общо със смъртността . . научно доказано е, че всички болести са причинени от ядове, а ядовете от Гадове . ;)
късмет работа . .
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Бе че аз, няма да пуша че няма да пуша, но си спомням за един колега, който на времето казваше: - Как дан пия и пуша ва шефе, кат си помисля само колко много ша съм жив и после колко много ша съм умрял, а кажи ко да прая а :?:
Тъй че, приятелчета, на който му иска душата да и дава - то един път се живее :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
feniks84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от feniks84 »

Има един мохабет които е следния:
Младеж върви по улицата и среща една баба която плаче, и я пита:
- Бабо защо плачеш?
тя му отговаря:
- Ми заминаси Жорко комшията баба, беше много калпаво момче пиеше ,пушеше , по жени ходеше ама е , бог да го прости.
Младежа наклонил глава и си подминал.На следващия ден пак минал от там и какво да види същата бабичка пак реве и пак е попитал:
-Бабо защо пак плачеш?
-Мъка баба,голяма мъка неска си отиде Иванчо много добро момче нито пиеше, нито пушеше нито бели правеше.
Младежа се зачудил и си рекъл, бах маааму то един ден разлика не е много. :lol: :lol: :lol:
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

angel81 написа:цигарите нямат нищо общо със смъртността . . научно доказано е, че всички болести са причинени от ядове, а ядовете от Гадове . ;)
Има истина ама-не върви на днешно време :lol: Запиши се у проблемацията :lol: Кажи каде сме ния българите :wink: Лудница,зависими,стресирани,мишки,не ма план-ЗА УТРЕ,НИЩО НЕ СТАВ,И ,НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБ,ЩОТО СМЕ ЛУДИ :!: от проблеми :lol: :arrow: Некой дао ми каже правия път :wink: :arrow: :evil: :smt039 :smt110 :smt119 :smt116 На кой господ да се молим-обещавам ако се оправи общия план ОТКАЗВАМ ВСИЧКИ ПОРОЦИ и ставам мирянинн :roll: :rolleyes:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Еййй,пичове,добре че захванахте темата,че да спра цигарите...за няма и ден :cry: Цял ден се МЪЧИХ,не пуших,всичко и всички ми бяха криви и ...баси,големи дразнители туй хората/когато ГИ отказваш/.Ядох поне пет пъти-ама ядох,не просто похапвах,държах се мъжката,докато не дойде вечерта.
Че като вкарах едни ракии,едно плюскане,бири и квото там имаше,начатках се здраво :drinkers: и си му запалих цигарка-малий,то голям кеф...
Сега очите мътни,глава се люшка :rolleyes: ...сигурно до довечера пак ще изтрая...
п.п.Поздравявам Успелите в неравната борба!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
apo
новобранец
новобранец

Мнение от apo »

Аз ги отказах онзи ден. В 11 ч. свърших кутията и си казах до тук. В 3 ч. взех една цигара от един колега, в 4 ч. от друг и в 5ч. отидох и си купих. За тази година си изпълних плана. Лошото е че така е от 45 год. Впрочем преди 2 год. ги бях спрял за 3 м. но се провалих от ядове. Които има намерение да ги спира трябва да го направи от раз без никакви условия. Аз поне така бях направил. Успех на всички които имат желание да престанат с пушенето
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Най-сигурния начин е следния:Хващаш някой комшия и го караш да те хване за хълбоците изотзад.Цялата аналноподатлива сцена се записва на носител.Кзваш му,че ако те види с цигара може да качи записа в Интернет и ......готовооооо.Просто и лесно. :D
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
martin kadunkov
новобранец
новобранец

Мнение от martin kadunkov »

пропуших в7 клас докат стана на 28 год заобиколен вече от ежедневните проблеми пафках вече по две три кутии на ден докато един ден запушена някаква там артерия белодробна после инат се напражих и продължих да пуша докато преди 2 години не искарах една брохопневмониа едностранна от същата страна дето и артерията е и после дроб на пихтиа сма4кан стана половината ми почна едно плюене на кръв та в пирогов по спешност, но инатът продължи там се събуждам след два дни и надушвам некои пушил а аз два дни не... поосвестил се от маркучите с кислород дето ми ги туриха там направих най големата грешка в моя живот махнах тръбите и у кенефа да припалия после съм припаднал и така три дни не помния нищо от тогава не пуша вече 2 години .... ИЗВОДЪТ; до който стигнах сега немога да надуйа на детето балона да си играе тръгна ли да гониа реис или не6то друго или да тичам след 50 метра сам на земята с недостик на въздух но споменат от болницата мие в главата и маркучите последно които ми беха ръгнали дирекно в белия дроб също. ДРУГОТО СИ МИСЛЕТЕ ВИЕ ПУШАЧИТЕ
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

4-ти ден без цигара :( . Пуши ми се :(
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Пални си бре Жика....що си мъчиш душицата...орел ли ще ставаш :mrgreen:
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

петко стоянов написа:....що си мъчиш душицата...орел ли ще ставаш :mrgreen:
Ох, обещал съм си че ще ги спра. На всичкото отгоре съм и на диета от 8 дена, за да не кача килца. Табекса донякаде помага. Ма мъка си е :?
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
snegk

Мнение от snegk »

jivas написа:
петко стоянов написа:....що си мъчиш душицата...орел ли ще ставаш :mrgreen:
Ох, обещал съм си че ще ги спра. На всичкото отгоре съм и на диета от 8 дена, за да не кача килца. Табекса донякаде помага. Ма мъка си е :?
Ако нямаш въже да ти дам :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

jivas написа:4-ти ден без цигара :( . Пуши ми се :(
Шест месеца направих, ама ако си мислиш че неми се пуши :smt018 .Номера е в ината :wink:,нее в табекса ли как му викат в "научните" среди :lol:и метнах отгоре си само 2-3 кила :oops: ,но аз и преди небях от кльощавите :lol: :lol:Спрях ги от финансови съображения :smt102
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Пичове, не бях палил цигара от четири години...до НС5.....сега припалвам по около 10-ина и повече всяка вечер... :(
Дали да не спра да ходя на НСрещи?!? :roll:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Айде сега , на стар пушач - НС-то му виновно.Всеки може да спре да пуши,друг е въпроса дали истински го желае или само си вика " от другата седмица ". :D
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”