Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

миете ли си..?
Модератор: dantho.mihov
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: миете ли си..?
Тоя метод го ползвах като бях малък, но вече само с тоалетна хартия (може и друга). Ако са подмия така после незнам как и с кво трябва да си измия ръцете
, а ако и имаш нокти да са напълнят с фекални маси после няма да мога да ям една седмица
.
п.п. Аве !!!!! По тя логика ..... не е ли по-добре да си пуснеш маникюр да мое да загребваш по-хубаво и да имаш по-високо КПД.

п.п. Аве !!!!! По тя логика ..... не е ли по-добре да си пуснеш маникюр да мое да загребваш по-хубаво и да имаш по-високо КПД.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Дунавски ,дали няма да ти е по-гадно като ти се скъса тоалетната хА'ртия
,щото и това се случва ,като се обършеш най-вероятно те сърби цял ден ,по-хигиенично е да се измиеш.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
А-а много добре, задълбахме в материятаdunavski написа:.........

Знаех си аз, че темата е благодатна!
Баба ми имаше такива"гащета".!? Казваше им КИЛОТИ! На цвят бяха жълто-розови!Бат Мирче-5кила написа:...............
да Ви светнем на една ТАЙНАот известно време си купувам гащи с ЛАСТИК около бедрата....ИЗВОДА -ЗАЩО?си го направете сами.....
![]()
![]()
![]()

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- трапера
- сериозен играч
Преди няколко години съм командировка в южна България.Вечерта ракии с чорба с бая люти чушки,сутринта доста кафе да ми светне.Обикновенно след кафето разтоварвам,но тогава не ми се сереше.Та отиваме до склада (на 2-3 км преди края на града),тварим матриали и усещам едно клокочене в корема.Ясно-ще се сере!!! Да ама там няма кенеф,голям плац няма дърво няма храст,никакво укритие.Решавам:газ към квартирата,едвам се УСТИСКАХ до колата.Отварям вратата и със сядането.....вече не ми се сереше
Само усетих едно затопляне,като че ли седалката има подгрев! В туй състояние нямаше как да прескоча до квартирата,ами отпраших извън града.Няколко километра само голи ниви,телефона звъни на пожар-на обекта чакат,шефа и той дошъл......вече ми идеше да се гръмна.И съзирам черен път,остър десен завой и след малко бях на сметището.Запалих цигарка и взех да обмислям план за действие. ТХ нямям,мокрите кърпички бяха свършили,от водата за пиене имаше 3пръста в шишето(резервата бях излял на чистачките),хартия никакква само папката с чертежите за обекта.............Накрая останах без слипове,без бандаж на бермудите(добре че бяха черни)без тапицерия на седалката и без чертежи.Половин час разглобявах казанчето на чистачките-вътре имаше около 2литра вода+течност за чистачки
.....................От тогава винаги в колата има туба 5литра неприкосновен запас. На всичкото отгоре дадох 10лв за ароматизатор за колата
Тия от ЛУКОЙЛ са егати хиените
Та по темата-да,мием си го

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Дунавски,хората първо се бършат с ТХ и тогава се мият,аз поне така правя,когато не съм я забравил някъде в джипа или в палатката.Така че,редко се случва но и това го има.Що да не се измиеш после със сапун,какво ще ти стане,по тая логика,изобщо нищо нетрябва да пипаш когато си извън къщата ти !!! Нали разбираш че по улиците,рейсове и заведения,бацилите са с милиони повече от тези,които евентуално ще останат след миенетоdunavski написа:Тоя метод го ползвах като бях малък, но вече само с тоалетна хартия (може и друга). Ако са подмия така после незнам как и с кво трябва да си измия ръцете![]()
, а ако и имаш нокти да са напълнят с фекални маси после няма да мога да ям една седмица
![]()
.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
дунавския е с НЕСТАНДАРТНО мислене,което аз уважавам в хората...кат моя приятел-бакшиша(любо го ЗНАЕ
)дето ми вика "е добре де..ми как мое да си пипаш лайното по гьза,на мен м е мноо гнусно"ми,викам му-е чудна работа-е как човек,дето ходи с размазано от ХАРТИЯ по гьза по цел ден може да има ТАКИВА претенции

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
което,за маникюра ми напомня следната история-имам един познат-разправя ми :бе един колега ,вч1ера ми вика-бе маа му стара-квото и да правя-смьрди ми на лайно-пия кафе-смьрди..пуша цигара-ПАК!!!ям сандвич-ПАК...
а то-кво се оказало-понеже цел ден копал у градината в Бусманци и му излезли мазоли,които после се спукали и като си мил гьза впоследствие,ЯМКАТА от мазола се запьлнила и тоо-катго си поднесе рьката до носа КАК да не смьрди ?

-
- ще става разбирач

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тц тц тц, не са рошколи, а ДрозгулиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:.......... рошколите.................

Айде после ще ви обеснявам за един спанак, кафе и нови обувки

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Известни още като , таршлаци и брънджезлиIvak написа:Тц тц тц, не са рошколи, а ДрозгулиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:.......... рошколите.................![]()
![]()
![]()
:

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и СТАФИДИ.......Георги Кръстев написа:Известни още като , таршлаци и брънджезлиIvak написа:Тц тц тц, не са рошколи, а ДрозгулиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:.......... рошколите.................![]()
![]()
![]()
:

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re:
Много по зле е да подмениш хартията със стъклена вата.Тогава жална му майка на тоя дето я е ползвал.Local написа:Върти ми се една мисъл из главата.... да подменя на някой гъзпапира със ситна шкурка...![]()
![]()
![]()
P.S.
Обаче ми се струва че сега доста жени ползват стъклена вата за превръзки, иначе не мога да си обясня перманентния им сърбел :

Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега са сетих за един филм със Силвестър Сталоун мисля че се казваше "Разрушителят" и има една сцена когато след като го съживяват в бъдещето и му се дохожда по голяма нужда и отива той до тоалетната и след малко излиза и вика на една от актрисите "Нямате тоалетна хартия, а вместо това на един рафт има 3 черупки от миди" и много се чудеше как се използват тея черупки ....... и мисля че вече се сетих
това дали ще може да се използва и на брега на язовира с тамошните миди. Едновременно за забърсване и бръснене

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation