Проблем с колата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Re: Проблем с колата

Мнение от valeri »

ceno cenov написа: , че като гледам колко части смени соленичко ще ти излезе накрая забавлението да си ръчкаш по колата. :wink:
Колега без да скромноча ,до сега само консомативи .
Амато така като съм бил на дизел , сега малко ми е кофти с този бензин и без газ
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от timo1 »

chapara написа:Стъпково моторче?
виж тва моторче де,и аз мисля че може да е от него
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе валери..кво толкова се разфилософстваха всички?нема ли кой по пловдив колега да те оправи безвьзмездно?ако имаш мерак-пиши на лични,ела до сф и ше ти решим проблема,стига да не е голям,ама пак ше го решим.заповядай-без пари е-само си плащаш 130км насам и 130 натам :wink: ако искаш-помисли си...никьв не си ми-боли ме...треба да се подкрепяме не с думи и петиции.ай,пали брато и трьгвай-писна ми да чета СЬВЕТИ.има и кьде да спиш,ако е зор.ай,гарантирам ти ,че ще те оправим:wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
merj66
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от merj66 »

термо датчик,ако си с два,сменяш-синия
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа:бе валери..кво толкова се разфилософстваха всички?нема ли кой по пловдив колега да те оправи безвьзмездно?ако имаш мерак-пиши на лични,ела до сф и ше ти решим проблема,стига да не е голям,ама пак ше го решим.заповядай-без пари е-само си плащаш 130км насам и 130 натам :wink: ако искаш-помисли си...никьв не си ми-боли ме...треба да се подкрепяме не с думи и петиции.ай,пали брато и трьгвай-писна ми да чета СЬВЕТИ.има и кьде да спиш,ако е зор.ай,гарантирам ти ,че ще те оправим:wink:
Е па той ко беше в БГ-то отдавна да сме му решили проблема :lol: :lol: :lol: Писнати да четеш съвети ма четеш и през редовете! :lol: :lol: :lol: Айде със здраве.....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

chapara написа:
timo1 написа:
chapara написа:Стъпково моторче?
виж тва моторче де,и аз мисля че може да е от него
Тъкмо да го подсетя :lol:

Колега chapara .Къде да го търся , че тука двама българи ги питам ама те не го знаят на български.

Има една помпа в резорвара и някаква до бензиновия филтър под задната седалка (отвън)
Аз ако си бях в България -Пловдив много отдавна щеше да е минал мотортест в Кичук Париж ама на. тук нещата са друга работа.
В България си карах дизела и хич не мислих . че ще се кача някога на бензин .Мерси за доверието вс пак колега 5 кила, трогнат съм от всички и съм мног щастлив че съм в този форум .:D :D
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от timo1 »

valeri написа:

Колега chapara .Къде да го търся
Търси го по маркучите за въздух,трябва да е близо до инжекциона,от него излизат и кабелчета(тва ти е както ти му казваш електронен смукач) :wink:
сваляш го,отваряш го и почистваш с WD 40 и пак затваряш(преди да започнеш да го отваряш си слагаи белези да го затвориш както трябва)
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Моряка написа:Питах за филтъра, и още си мисля,че проблема може да е с вакума,виж за това дето каза snegk.И забелязал ли си ,при студен двигател пали трудно,припали ли един път после лесно пали?
Днес по студено и въобще и не понечи да запали ....

Дето каго каза snegk го видях даже го смених .

само го прави при студен двигател ,взех да си мисля че е от ЕГН-то.
Така се получава в момента, май ще се наложи да ходя на Елкон -колкото и да ми се изкаше Аз да си бараникам :?
Последно промяна от valeri на Пет Дек 19, 2008 5:18 pm, променено общо 1 път.
гуслар написа:

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

Колега, като чистиш стъпков мотор (купи си WD40), провери и маркучите до него за запушване или спукване! При мен след чистене на стъпков мотор колата продължи да работи зле (проблеми с оборотите) и най-накрая се оказа проблема в единия маркуч преди моторчето (беше отчасти запушен... но дори и да е спукан пак е проблем за работата на ДВГ) - Г3 1,6 101 к.с.
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Mай проблема го намерихме ама ме предаде днес на -28 на акумолатора
Да споделя: Когато е взех започнах да я (колата) подготвям за зимата , и тогава навсякъде кадето се сетя пръсках с един спрей като тънрка смазка и взех та напръсках и в контактния ключ (много е удобно с тези сламки :D )дето ги продават заедно....Та се получава , че колата върти и не всеки път дава контакт за бобината и а само си върти. и като го направихме директно веднага запали....и така с бреиклаинера и взе да си пали(понекога запалва като на 2-3 цилиндъра ), ама тва от другаде ще го търсим .... :)
гуслар написа:

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Подготовка на колата за зимата :roll: Много интересно .... За мен това е смяна на гумите и преглад как е реглажа с новите и съответно друг вид течност за чистачките , друга подготовка каква ?!? Изключват се вариантите - антифриз - щото тя целогодишно си е с такъв и отвреме на време се проверява как е , да упомена все пак ! Инак се радвам че вече пали :D Тва с цилиндрите май ти го споменаха по-преди - "една кофа компресия" сипваш и всичко е ОК :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Павле,
Само с компресия няма да мине.Да се запаси и с една кофа Карамба..като тръгне за компресията...
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Павел Иванов написа:Подготовка на колата за зимата :roll: Много интересно .... За мен това е смяна на гумите и преглад как е реглажа с новите и съответно друг вид течност за чистачките , друга подготовка каква ?!? Изключват се вариантите - антифриз - щото тя целогодишно си е с такъв и отвреме на време се проверява как е , да упомена все пак ! Инак се радвам че вече пали :D Тва с цилиндрите май ти го споменаха по-преди - "една кофа компресия" сипваш и всичко е ОК :lol:

И Аз да продължа освен тези нещакойто ти си напиал; нов акумолатор ,свещи, силикони за всички уплътнения та дори и за гумените тъмпони,оттам и едни смеси притив гниенесе пълнят всички дупки ,врати,прагове открити болтове и кадето се сетиш .Това всичко се прави ако си нормален водач и искаш да нямаш нерви зимата и да запазиш по дълго колата от ръжди.Те тука не хвърлят пясък на улицата а само сол. Пълен сервиз не ел. и горивна система, Иначе съм напълно съгласен с теб и колегите за всичко друго казано относно колата ,та дори и за рибите ( да не ги пропускаме и тях) то нали за това беше целта ама на не стана тази зима....
гуслар написа:

eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Колега Валери аз имам предложение ....То е !.:Купи си нова кола :wink: :wink: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”