"Не" на гуменярките!

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: "Не" на гуменярките!

Мнение от krokibg »

Емо,ходят с каси и слушалки, щото ги навиквам :lol: :lol: :lol: Не казват че под каските си слагат тампони в ушите и когато четат какво пиша,го четат с тъмни очила :smt020 :smt020 :smt020 След като ги видя че прочитат написаното от мен, както дявола чете евангелие,чак тогава почвам да пищя като убодена камила.Вече не помня колко лодки,двигатели и колесари съм си направил и отремонтирал сам.Нормално е да давам съвети,особенно когато нещо съм го направил с двете си ръце.Нямам инженерно образование и немога да пиша за интегрални схеми и тям подобни,но каквото знам,от сърце го споделям.Мале какви борби падаха с гумените ми лодки :shock: Няма да казвам какви чевства ме споходиха когато плувах на средата на Дунава,и решаващ плувайки дилемата дали да емигрирам в страната на чудесата Румъния или да се връщам в Апсурдистан.Добре че плувам и не се паникьосах та успях да хвана бързия влак и да се върна в бивака мокър като напикано мушкато,без особенни загуби.Ето момента на акостирането и съжалявам че няма как да чуете как псувах като каруцар :lol: :lol: :lol:

Изображение

Сигурноста ни на вода е най-важна.Е..м ти и сомовете,е..м ти и рибите,ако ще треперя дали няма да се случи нещо.Всички са с глави на раменете ида мислят.Или мисли предварително или ще се наложи някои да мисли много-много дълго след като стане проблем :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ма какво е станало с гумата,че псуваш.За калта е ясно и видно.
.....Напоследък темата ми харесва много,защото стана цветна.Колко важно е да се качват снимки.Живея със преживяното от всеки....предтсвям си глисажи и ми е хубаво да гледам природата около вас. :wink:
Другото са драсканици някакви. :idea: :arrow:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Е,тогава си ме представи на средата на Дунава и лодката на една страна плува сама на полу газ а аз на другата по течението :lol: :lol: :lol: Това нещо,със стабилна и достатъчно голяма лодка,няма как да се случи,освен ако не се метнеш сам да се давиш :lol: :lol: :lol:

Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

ЪЪъъъ, отде я намери тая кал до коленете :lol: :lol: :lol: :lol:
Пак добре, че си я стигнал лодката, да не фане по румънско :D
VGS, като гледам тоя WAX, не е същата за която аз говорех, ама има нещо общо.
Ей тая червената отзад е за която говоря, че много стабилна, а другата голямата определено не става за риболов, но тя пък си има други благинки - спалня, барче... абе мечта :D :roll: Собственика й си има и още една гледам, ей тъй да си дърпа ски като му е кеф :wink: А и няма нищо против да му ползваме понтоните, кво повече да искаме :D
Изображение
Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Есента минавах отсреща с лодката,та близо до тия двете имаше една яхта,но нещо найстина голямо и огромно.Бях на около 200м.но ми изглеждаше колкото рейс на два етажа :roll: .
Колега там има ли някакви цени за спане и т.н.,и ако има да ги кажеш.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

И яхтата е негова. Той там си живее човека, не е хотел, въпреки, че изглежда като такъв :D
Малко по-надолу има бивш военен щаб, там май имаше идея да правят хотел, ама кой, кога, как... не знам. :roll:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Гъзария са лодките.Готини са....за водни ски както каза,но явно стават и за секс игри.Питай го този верно колко взима за нощувка.Що да ходя в Понония при Любо....макар и там да съм безплано.Но тук се будиш и направо меткаш...кеф :D :D :D
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Нощувка в лодката ли? :D :lol:
Не знам да дава нещо под наем човека, май всичко си е за лична употреба. И лодките и вилата
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

на кой язовир е това
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

pachosz написа:Нощувка в лодката ли? :D :lol:
Не знам да дава нещо под наем човека, май всичко си е за лична употреба. И лодките и вилата
Ти го питай все пак.Не може да има толкова голяма лодка и да не дава нощувки....тя за друго не става.Ей майтапя се бе хора....малко смях да има :D :D :D Кой ще ти даде подобно нещо в Б-я.Тази лодка си е за разходка и вижте ме.Нали зная как съм се чувствал в подобна на Жребеца.Само дето се бяхме угледали в компаньонките,та един сом ни взема една сомска въдица с едно Абу Гарсия на него.Уж стойките бяха за Марлин.....как я извади и до сега се чудя. :roll: Лоринков още псува и разправя,че сома е бил огромен.....не беше малък де. :wink:
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Колеги,да метна и аз едно мнение относно надувните и малките твърди лодки.Преди години си взех твърда лодка,съобразявайки се с това,че лодката трябва да се транспортира на багажника на комбито,нямах възможност за колесар и джип!Та въпросната лодка закупих преди 4-год. от магазина на Лаго Пасарел и беше с размери 3-метра дължина и 1.20ширина,при тихо време нямах никакъв проблем с въпросното кану :roll: ,но излезеше ли вълна,ставаше мазало!При един риболов през лятото на яз.Пясъчник,излязоха доста големи вълни,започна да плиска вътре и моят пасажер си намокри телефон за 500-кинта,казах си,защо да се мъча с тази черупка ами не си взема една надуваема лодка с твърдо дъно!Така и направих,купих си надуваема лодка с дължина 3.3м. много лесна за транспортиране,обслужва се от сам човек,1000-пъти по стабилна от твърдата,абе много съм доволен!Мнението ми за здрава и надежна лодка коренно се различава с това което карам в момента,но за тез пари,толкоз!Ако наистина имах възможност да си взема джип и колесар,бих предпочел лодка от сорта на 4.00-4.50м. тримаран с 20-25кс. мотор,та гъз знае 2 и 200,всеки се простира според чергата!
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

И едните и другите си имат плюсове и минуси, и всички го знаем.
Пък за колесар, yzyna не е задължителен джип, препоръчителен е само :wink:
По-големия проблем е за домуването на колесара, лодката. Понякога си е голям зор да намериш място къде да ги държиш.
Тедо написа:на кой язовир е това
Студен кладенец, Тедо
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

pachosz написа:И едните и другите си имат плюсове и минуси, и всички го знаем.
Пък за колесар, yzyna не е задължителен джип, препоръчителен е само :wink:
По-големия проблем е за домуването на колесара, лодката. Понякога си е голям зор да намериш място къде да ги държиш.
Тедо написа:на кой язовир е това
Студен кладенец, Тедо
Пешо,надявам се един ден да си направя нещата както трябва!!! :wink: Имам приятели с които доста често ходя за риба,та знам предимствата и на голямата твърда лодка и на надуваемата,но в този момент на гол гъз чифте пищови,нестава! :roll:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

е тоя РИБ с кво ли го помпят :?: :smt103 :smt101 :smt120 :smt119
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

С помпа :lol: :lol: :lol: Само съм озадачен,от снимката и се кьора,аджеба тоя кран в лодката ли е или е зрителна измама от снимката :lol: :lol: :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”