Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За хищник на яз. Жребчево
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: За хищник на яз. Жребчево
Близо до комплекс Жребчето, което вече е станало нарицателно "Жребчето" има ръкав на язовира, минава се покрай 2 кравеферми. Там улова на хищник започва през септември. Миналата година само за 4 часа изкарахме 36 костура около 25 см и 4 щуки. Само едната беше на дъно. Лови се на метър и половина - два, стръв горчивка или змиорка.СЕзона беше благоприятен с оглед на това, че приятелчетата с които бяхме тогава са ходили и по отделно и никой не се е връщал с по-малко от 10 едри костура за няколко часа.
Не, че няма риба. Просто рибата е омесена с повечко вода.
-
- научил се да хвърля
Имам сигнали за доста хващана щука на язовира,но не вярвам,защото тука на Копринка не ще още (в смисъл не гони),слаба работа.Някои колега може ли да каже как е хавата там с щуките,че другата седмица имам ходене до Паничерево и мисля да се разкарам да я потърся.
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
-
- научил се да хвърля
Не е много,а малко, и не е дребна.НО аз и на това съм доволен.От 7.00 до 11.00-7 ЩУКИ.Наи малката-0.800кг другите по 1кг и малко отгоре,една 1,5кг и една 3-4кг изтървана,която се отскубна на самия бряг,за която ме е яд,но така и е писано.Костур нямаше.Пожелавам на всеки тази слука и пишете.naskox7 написа:щука верно има много ама прекалено голям процент от нея е дребна ...

- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Е коя от изброените по-горе риби, според теб "... не е дребна ...", освен тази изтърваната, другите са за обратно във водата!Направо гигантски щуки си извадил ... уби ме от едри риби, е затова няма да има трофейни риби защото си мислите, че щука между 800гр. и 1,5кг. е ЕДРА рибаna4o_kz написа:Не е много,а малко, и не е дребна.НО аз и на това съм доволен.От 7.00 до 11.00-7 ЩУКИ.Наи малката-0.800кг другите по 1кг и малко отгоре,една 1,5кг и една 3-4кг изтървана,която се отскубна на самия бряг,за която ме е яд,но така и е писано.Костур нямаше.Пожелавам на всеки тази слука и пишете.naskox7 написа:щука верно има много ама прекалено голям процент от нея е дребна ...

На 26.08 вечерта към 6кг щука.
Много ми е интересно какво им ядеш на тез щуклета ?na4o_kz написа:Не е много,а малко, и не е дребна.НО аз и на това съм доволен.От 7.00 до 11.00-7 ЩУКИ.Наи малката-0.800кг другите по 1кг и малко отгоре,една 1,5кг и една 3-4кг изтървана,която се отскубна на самия бряг,за която ме е яд,но така и е писано.Костур нямаше.Пожелавам на всеки тази слука и пишете.naskox7 написа:щука верно има много ама прекалено голям процент от нея е дребна ...
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
-
- кандидат преподавател
Пичове унищожавате популация която след време ще търсим,как въобще ги прибирате тези писалки акъла ми не го побира 

-
- научил се да хвърля
Давам инфо,а не рецепти за готвене.Никъде не съм писал,че съм вземал или ял.Не корете хората,без да знаете.А на bigfisherman и steavan бих казал да си отварят очите преди да пишат.Заради такива като вас братлета хората не дават или спират дори да дават инфо за вида и размера на своя улов.Човек дава инфо и 5 човека му скачат на главата.Такива сме българите и ще си патим.А като гледам как сте дащни откъм инфо вие
.Като не можете поне гледаите.Sorry ако съм обидил някои,не е нарочно.

-
- ще става разбирач
Абсолютно си прав ,поздравления за улова.Аз за това си мълчим.na4o_kz написа:Давам инфо,а не рецепти за готвене.Никъде не съм писал,че съм вземал или ял.Не корете хората,без да знаете.А на bigfisherman и steavan бих казал да си отварят очите преди да пишат.Заради такива като вас братлета хората не дават или спират дори да дават инфо за вида и размера на своя улов.Човек дава инфо и 5 човека му скачат на главата.Такива сме българите и ще си патим.А като гледам как сте дащни откъм инфо вие.Като не можете поне гледаите.Sorry ако съм обидил някои,не е нарочно.

-
- научил се да хвърля

За тези твои приказки се подразниха колегите и никъде не си споменал,че си върнал рибата.na4o_kz написа: Не е много,а малко, и не е дребна..........7 ЩУКИ...-0.800кг другите по 1кг и малко отгоре,една 1,5кг и една 3-4кг .

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
===================
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 8:11 pm, променено общо 1 път.